Voorbereidingen voor de Internationale Mineralenbeurs?

agenda studentendrukwerk

Ik schreeuw het misschien al een aantal maanden van de daken, maar nu het bijna zover is kan ik helemaal niet meer wachten! Want op 14 en 15 oktober 2023 sta ik namelijk met een kraam op de Internationale Mineralenbeurs. Hoe ontzettend gaaf is dit, it’s like a dream came true <3.

De voorbereidingen voor de internationale mineralenbeurs zijn nu echt begonnen. De laatste items komen binnen, voorraad voor 2 verkoopdagen is veel, heel veel! Ergens heb ik het idee dat ik veel te weinig mee heb, anderzijds heb ik het idee dat ik veel te veel bij me heb. Maar goed, 2 dagen en 1000en mensen die komen dat vergt een volle kraam.

Op dit moment heb ik nog een aantal adventskalenders over, dus ik ga ik sowieso mee nemen, maar hoeveel neem je mee? Op is op aan de kraam, maar mensen kunnen natuurlijk wel online bestellen.
Wat ik verder mee neem, dat blijft nog even een verrassing. Kom vooral gezellig langs op 1 van de 2 dagen (of beide!). Ik kan niet wachten om jullie allemaal te spreken, ik zal zorgen voor een leuke gevulde kraam zodat je alvast de sinterklaas en kerstcadeautjes kunt scoren.

See you bij de Internationale mineralenbeurs in Rijswijk op 14 en 15 oktober.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.