Voorbereidingen stedentrip #3

stedentrip

Tijd voor deel 3 van mijn voorbereidingen voor de stedentrip. Dit is tevens ook het laatste deel van de voorbereiding, want hierna volgen nog andere artikelen die te maken hebben met de stedentrip. In deel 3 neem ik je mee tussen alle praktische dingen en voorbereidingen die wij treffen.

De puntjes op de i

Nu we eigenlijk zo  goed als alles geregeld hebben, is het tijd om ons voor te bereiden op de reis er naar toe. We weten hoe we er naar toe gaan, maar hoe we op het vliegveld komen was nog even de vraag. Gelukkig kunnen we weggebracht worden door mijn vader. Omdat we op tijd op het vliegveld moeten zijn, gaan we al ‘s ochtends weg. We hebben voor zowel de heen vlucht, als de terug vlucht middag tijden, dus dat is wel prettig. Zo heb je in de ochtend genoeg tijd om je voor te bereiden, en kun je in de avond ook nog genieten.

nagellak rek

Niet alleen moesten we uitzoeken hoe we naar het vliegveld gingen. Ik had bijvoorbeeld geen handbagage koffer, alleen een hele grote koffer. Ik ging op zoek naar leuker koffers, en kwam al snel bij de Action uit. Lekker voordelig, en het printje is echt geweldig. Maar daarover wil ik jullie graag meer vertellen in een ander artikel. Niet alleen ik een koffer nodig, ook moest ik nog mini verpakkingen hebben qua verzorging. Wat dacht je van deodorant, of shampoo, en tandpasta niet te vergeten! De meeste dingen hiervan kocht ik bij de DM in Duitsland, lekker goedkoop namelijk!

Wat gaan we doen in Krakau?

Natuurlijk is het even afwachten tot we er daadwerkelijk zijn. Maar we hebben wel alvast uitgezocht wat we willen doen. We gaan sowieso een bezoek brengen aan het concentratiekamp Auschwitz. Daarbij willen we ook graag naar de zoutmijn, die ook redelijk in de buurt ligt. Dat zijn eigenlijk al 2 dagen die je vult. Dan hebben we nog 1 hele dag over om het centrum in te gaan. Over al mijn avonturen die ik ga beleven in Krakau ga ik natuurlijk ook een verslag schrijven. Daarbij lijkt het me ook leuk om te schrijven over leuke restaurantjes (want we gaan niet eten in het hotel!). En de bezienswaardigheden die natuurlijk ook de moeite waard zijn.

Al met al kijk ik al enorm uit naar de stedentrip die nog maar een paar weekjes duurt. En om jullie daarna te vertellen hoe ik het vond, en wat ik allemaal heb gedaan! Maar dat zal allemaal nog even op zich moeten laten wachten. Ook lijkt het me leuk om te schrijven over mijn eerste vliegreis. Want ik heb namelijk nog nooit gevlogen 🙂

Vraag: Ben jij wel eens in Krakau geweest? En heb je tips voor de vliegreis?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.