Voorbereidingen in volle gang

voorbereidingen

Het is een spannende tijd. De komende weken ben ik met 2 verschillende projecten bezig. Beide projecten hebben met bloggen te maken. Over 1 van deze projecten kan ik jullie alvast meer vertellen. De voorbereidingen zijn in volle gang!

2 projecten waar ik druk mee bezig ben. Beide vind ik echt onwijs leuk en ben ik erg enthousiast over. Over 1 van deze projecten kan ik nog niet veel vertellen omdat dit nog in de beginfase zit. Samen met een aantal meiden ben ik bezig om dit volledig vorm te geven en hier iets onwijs leuks van te maken.

Voorbereidingen project 1

Over dit project kan ik wel heel veel aan jullie vertellen. Dit is namelijk de kerst winactie die ik natuurlijk weer ga organiseren voor jullie. Ook dit jaar komen er weer 2 kerstpakketten, namelijk een lifestyle en een beauty pakket. Beide pakketten probeer ik zo vol mogelijk te maken. Bij de Action kocht ik namelijk 2 grote dozen met een mooie kerst print erop. Deze dozen waren iets groter dan ik zelf had verwacht maar desalniettemin ga ik ze wel beide volledig proberen te vullen. De lifestyle doos heb ik al bijna helemaal vol, en heeft echt een prachtige waarde (ruim 100euro). De beauty doos moet ik nog verder gaan vullen, maar laat ik nou deze week naar Essen (Duitsland) gaan, en hier lekker gaan shoppen. Komt dus goed uit, en kan ik heerlijk los gaan met shoppen voor dit pakket!

Voorbereidingen project 2

Dit project kan ik jullie nog niet veel over vertellen. Enkel dat ik bezig ben om samen met 3 andere meiden iets leuks te gaan beginnen. Binnenkort (ergens in December) zal ik een uitgebreid artikel hierover schrijven, en jullie precies laten weten waar ik mee bezig ben. Ik vind het onwijs gaaf, en kijk er naar uit wat de toekomst nog meer gaat brengen. Voor nu ben ik onwijs druk met de voorbereidingen, en hoop ik dit ergens in December af te ronden. Dit project heeft ook iets met bloggen te maken, iets waar ik graag mee bezig ben. Bloggen is echt mij passie, en ik wordt er elke dag enorm blij van. Ik hoop dit dus zeker met dit project over te kunnen brengen, en anderen hiermee te inspireren. Eigenlijk net zoals ik dat al doe op mijn persoonlijke blog waar je nu op leest.

Heb jij leuke dingen om naar uit te kijken? Of ben je ergens druk mee bezig?

%d bloggers liken dit: