Vitals | Concentrace voedingssupplement

vitals concentrace

Deze geconcentreerde minerale druppels bestaat uit zeewaterconcentraat uit Great Salt Lake. Deze mineralen en sporenelementen hebben een hoog gehalte aan magnesium. Wat dit voedingssupplement precies voor je kan doen en hoe je dit gebruikt vertel ik natuurlijk graag in de artikel.

Vitals maakt gebruik van een traditioneel en natuurlijk concentratieproces met gebruik van de zon. Er vind veel droogproces plaats. Het water uit de Great Salt Lake bevat van nature een hoog gehalte aan magnesium, die vloeibare mineralen die daarbij voorkomen zijn in ionische vorm als elektrolyten. Dat wil dus zeggen dat ze niet in verbinding met andere elementen zijn maar losse elektrische geladen deeltjes. Zo komen ze ook voor in ons lichaam en zijn goed opneembaar.

Concentrace

We krijgen in ons dagelijks eten maag weinig mineralen binnen, door verschillende redenen. Maar ons lichaam heeft mineralen nodig. In de Great Salt Lake in Utah (Amerika), hebben door geothermische en verdampingsprocessen geconcentreerde hoeveelheden van veel soorten mineralen die ook in de zee gevonden worden. Deze bronnen als de Great Salt Lake leveren een grote mix aan mineralen en spoorelementen. Daarom vormt Concentrace van Vitals een mooie aanvulling op de mineralen die normaal gesproken in supplementen en multivitaminen worden gebruikt.
vitals concentrace

Wat zit er allemaal in Concentrace en wat zijn de voordelen?
– Magnesium
Draagt bij aan de energiestofwisseling, heeft een positieve invloed op de werking van ons zenuwstelsel. Daarbij kan het bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en draagt het bij aan de concentratie, leervermogen, geheugen en beredeneervermogen (hersen en zenuwfuncties). Als je dacht dat dit het was, is magnesium ook nog gunstige voor een goede geestelijk balans en een goede elektrolytenbalans.

  • Chloride
    Draagt bij aan een normale werking van de spijsvertering in de maag.

Hoe ik dit product heb ervaren?

Vol goede moed opende ik het flesje, geen geur dus ik ging er van uit dat de smaak ook wel mee zou vallen. Echter toen ik het door mijn ranja deed was het toch nog een hele aparte smaak wat er voor zorgde dat ik er extra siroop in moest doen om het op te drinken. Omdat dit een natuurlijk product is en er alleen water uit het Great Salt Lake in zit, bevat het geen gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur, kleur en smaakstoffen.

Op de verpakking staat goed aangegeven hoe je het moet gebruiken. Afhankelijk van je lichaamsgewicht neem je een x aantal druppels in je water, sapje of in elk willekeurig voedsel.
Boven de 75kg neem je 3x daags 10 druppels verspreid over de dag, bij 50-75kg neem je 20 druppels per dag. Lichaamsgewicht tussen de 25-50kg neem je 10 druppels per dag en onder de 25kilo neem je 1 druppel per 2,5kilo lichaamsgewicht. En geloof mij, je wilt het mengen met iets wat een sterke smaak van zichzelf heeft want je moet echt van de smaak van Concentrace houden.

Kende jij dit product van Vitals al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Vitals | Concentrace voedingssupplement

  1. Dit ken ik niet!
    Het klinkt erg goed.
    Tegen vermoeidheid zou ik dit kopen maar twijfel over de smaak…

    Een fijne dag

Comments are closed.