Vitaily | Basis supplementen

Misschien gebruik je al supplementen, of overweeg je om te gaan starten met supplementen. Overweeg dan eens Vitaily, dé basis supplementen die ervoor zorgt dat je niet langer allerlei losse potjes in de kast hebt staan. Ik probeerde Vitaily uit en deel graag wat ik ervan vind.

Zelf gebruik ik bijna elke dag supplementen. Ik ben er niet zo’n kei in om elke dag tabletten te slikken, puur omdat ik het vaak vergeet. Toen ik mocht stoppen met de medicijnen voor de ziekte van Crohn, stopte ik ook met de supplementen. Super dom! Maar wel de waarheid.

Basis supplementen van Vitaily

Om er een gewoonte van te maken ben ik begonnen met Vitaily. In deze basis supplementen van Vitaily zitten de volgende vitamines en mineralen:
– Magnesium
– Jodium
– Selenium
– Zink
– Vitamine B12
– Vitamine B6
– Vitamine E
– Vitamine A
– Omega 3 (algenolie)
– Vitamine D3
– Vitamine K2
Deze vitamines en mineralen helpen bij vermoeidheid, onrust in je hoofd en/of verkrampte spieren. Met maar 4 tabletten heb je je dagelijkse hoeveelheid aangevuld. Het is geen vervanging voor goede voeding, absoluut niet! Ook naast deze supplementen moet je zorgen voor gevarieerde voeding.

Waarom juist deze basis supplementen? Heel simpel, het is duurzaam en vegan, het is super gemakkelijk want je besteld makkelijk een nieuwe voorraad bij. Daarnaast planten ze ook nog eens een boom als je een bestelling plaatst. Nu denk je vast, maar het zit in een plastic zakje? Nope, het is een biofolie en is biologisch afbreekbaar! Daarmee zijn ze dus ook plasticvrij wat bij draagt aan een nog betere wereld.

Waarom ik koos voor Vitaily?


Eigenlijk door alle bovenstaande pluspunten die ik al benoemde. Want het scheelt wel echt veel potjes in de kast, is vegan, goed voor het milieu en vooral onwijs makkelijk. Je besteld namelijk met een paar klikken al een maanddoos en kunt dan weer een maandje vooruit.
In 1 zakje zitten 4 tabletten, 2 met een mengsel van omega 3 en 2 met magnesium. Die met omega 3 zijn softgels en slik je super makkelijk door, maar met de andere had ik wel wat moeite. Maar in plaats van nog veel meer tabletten ben ik nu met 4 tabletten klaar.
Wat ik vooral heel fijn vind is dat dit heel fijn werkt als je op vakantie gaat. Je neemt een paar zakjes mee en klaar, geen gesleep meer met allerlei potjes. Scheelt heel veel ruimte!
Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, maar ook of je wel of geen vegan variant wilt. Fijn toch?

Slik jij ook supplementen?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.