Veryfitpro – Uitgebreide teller en meter!

Veryfitpro

Ik heb een tijdje geleden laten zien dat ik een veryfitpro apparaat heb, maar nog niet eerder de tijd genomen om deze te reviewen op mijn blog. Sinds november gebruik ik hem continu en kan ik nu zeer specifiek alle voor en nadelen op een rij zetten. Is het de moeite waard of toch niet?

De veryfitpro kwam in de #getitcovered tas die ik ontving van Smartphonehoesjes. Deze review is niet gesponsord en ook niet in afspraak met het bedrijf. Ik deel hier gewoon mijn mening over een product! Het bandje is zwart en is gemaakt van een soort siliconen. Je kunt hem daardoor makkelijk schoonmaken. De sluiting is zilver en geloof ik geen ijzer. Wat het precies is weet ik niet. Ik krijg er in ieder geval geen uitslag van tijdens het dragen, waar ik bij normale horloges wel vaak uitslag krijg.

Veryfitpro

Veryfitpro
Deze horloge bestaat uit 2 delen, namelijk het bandje en het apparaatje. Deze kun je makkelijk in en uit het bandje halen om hem via bijvoorbeeld een computer of laptop op te laten. Dit apparaat kan ook maar op 1 manier in het bandje gezet worden. Door het rondje op het apparaat weet je precies wat de bovenkant en wat de onderkant is. Op de onderkant zitten 2 groene lampjes die af en toe gaan branden. Het is mij opgevallen dat dit gebeurd als de hartslag gemeten wordt. Op de bovenkant van het apparaat zit een klein touchscreen waar je verschillende informatie kunt zien.

Wat kun je allemaal bijhouden?

– Hartslag
– Aantal stappen
– Kcal
– Hoeveel km je hebt afgelegd
– En in hoeveel tijd je dit hebt gedaan
– Je slaapritme
Veryfitpro

Verder kun je als je gaat sporten ook aanklikken wat voor soort sport je gaat doen zodat het apparaat de activiteit anders gaat meten. Ook kun je via de app instellen hoeveel stappen je wilt zetten per dag (een goal). In de app kun je precies zien hoeveel stappen je elke dag hebt gezet, wat je gemiddelde hartslag was per dag en hoe je hebt geslapen.
De app is makkelijk in gebruik, het is wel zo dat je hem vaak moet resetten. In de tijd dat ik de veryfitpro gebruik heb ik al zeker 5 keer de app moeten resetten en het apparaat opnieuw moeten instellen. Dat vind ik wel echt een nadeel. Ook als het bandje tijdens het slapen te los zit meet hij niks. Op deze punten na vind ik het een fijn apparaat om inzicht te krijgen in je bewegingspatroon, slaappatroon en hartslag.

Heb jij dit soort apparaten wel eens gezien? Of gebruik jij ze misschien zelf ook?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.