Verse pizza – Proefmonster

verse pizza

Bij de Dirk van de Broek verkopen ze regelmatig verse pizza. Ik werd nieuwsgierig en probeerde 2 smaken uit. Salami, en kipshoarma leken mij beiden erg lekker. Het verschil met een kant en klare diepvries pizza en deze verse pizza is toch zeker wel de smaak! En de verse pizzas waren niet eens zoveel duurder als de diepvries pizza die te koop zijn.

In deze proefmonster geef ik mijn mening over de verse pizza’s die ik kocht bij de Dirk van de Broek. Ik weet dat ze bij de Jumbo ook verse pizza’s verkopen, maar die zijn toch wel een tikkeltje duurder als deze van Dirk. Zo betaalde ik maar 2,99 per pizza bij Dirk van de Broek, terwijl je bij Jumbo al gauw 5euro neer telt voor een verse pizza. Ik koos voor 2 smaken. Salami met paprika, en de andere is kipshoarma. Beide zagen er al erg lekker uit in de verpakking.

Verse pizza van Dirk

verse pizza
In de verpakking zagen ze er al erg lekker uit, maar eens afgebakken zijn ze ook niet mis. Ik maakte een aantal foto’s zodat jullie zelf ook een oordeel kunnen geven. Normaal vind ik een kant en klare diepvries pizza niet voedzaam, en zou ik er makkelijk 1,5 op kunnen. Maar deze verse pizza daar in tegen is behoorlijk voedzaam, en zelfs ik (een grote eter) kreeg maar een halve pizza op. Ik heb er dus 2 keer avond mee gegeten, wat op die manier heel erg betaalbaar is.

Salami
verse pizza salami
Op de pizza met salami, zitten 2 soorten salami. De fijne die we ook kennen als snijworst, en een grove salami. Daarbij is de pizza gevuld met paprika, en kaas. Ook dacht ik ui te proeven op sommige stukjes. Een lekker bodem die niet taai of stug is, en lekker weg eet. Maar jongens wat is deze pizza voedzaam!

Kipshoarma
verse pizza kipshoarma
Dan een pizza smaak die ik nog niet eerder in de supermarkt had gezien. Kipshoarma, klinkt heel lekker, en zag er heerlijk uit. Ook smaakt hij erg lekker, als moet je wel van de shoarma kruiden houden. Zelf ben ik er niet echt fan van, en mochten wat mij betreft ook de stukjes kip wat kleiner en meer verdeeld over de pizza. Maar dat zijn enkel tips, en persoonlijke smaak. Niets mis met deze pizza, ook zeer lekker en voedzaam.

Voortaan als ik voor een kant en klare pizza ga, dan ga ik zeker voor de verse pizza’s. Veel lekkerder, voedzamer en je hebt apartere smaken.

Welke pizza lijkt jou het lekkerste?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Verse pizza – Proefmonster

Comments are closed.