Vers pakketten van Lidl

Vers pakketten van Lidl

Bij de supermarkt Lidl hebben ze een aantal weken/maanden een aantal vers pakketten te koop waar je zelf de lekkerste gerechten mee op tafel tovert. De afgelopen weken heb ik zelf een aantal van deze pakketten gekocht en uitgeprobeerd thuis. Appeltaart, erwtensoep, pompoensoep, zoete aardappelsoep, tomatensoep, groene curry, milde curry madras en hartige taart. Tijd om oordeel te vellen over deze vers pakketten die door Lidl zijn samengesteld. Wat vind ik ervan en hoe smaakt het?

Ik houd echt van verse producten en het liefst echt alles zelf te maken. Lidl heeft heel erg zijn best gedaan om een pakket te creëren die voor iedereen makkelijk, snel en eenvoudig te maken is. Of het nu een appeltaart is of een soep of avondmaaltijd, elk pakket is goed gevuld en via een aantal stapjes te maken.

Herfst vers pakketten van Lidl

Vers pakketten van Lidl
Welke pakketten zijn er allemaal?
– Tomatensoep
– Couscous
– Curry madras
– Pompoensoep
– Groente kebab
– Groene curry
– Kaasfondue
– Hartige taart
– Mexicaanse wraps
– Groentesoep
– Lasagne
– Appeltaart
– Zoete aardappelsoep
– Erwtensoep

Zoals ik al hierboven schreef heb ik al aardig wat pakketten uitgeprobeerd en ik ben echt mega fan geworden. De prijzen zijn ook heel fijn want voor €2,99 en €3,99 heb je een vers pakket waar je iets heerlijks mee op tafel zet. En tot 4 november krijg je bij het kopen van een pakket 1 sticker en bij 4 stickers krijg je het 5e pakket gratis! Pakketten kun je tot 18 november gratis ophalen met de stickers (zitten op de verpakking van het vers pakket). Zo heb ik al 2 pakketten gratis kunnen ophalen, super fijn! (DIT IS NIET GESPONSORD MAAR IK DEEL MIJN OPRECHTE MENING OVER DEZE PRODUCTEN!)
Vers pakketten van Lidl

Wat ik van de pakketten vind?

Mijn lievelingspakket is wel echt de groene curry. Echt mega lekker! Ik had geen kip in huis en deed er gehakt in in plaats van kip en we hebben allemaal heel erg lekker gegeten. Maar ook de curry madras was erg lekker en zelf te bepalen hoe pittig je hem maakt. Nou moet ik wel toegeven dat ik nog geen enkel pakket heb gehad waarbij het mij tegen viel. Ik ben erg tevreden en blijf ze zeker kopen en uitproberen. Veel groenten, afwisseling en gerechten die je anders niet heel snel maakt (zoals de curry’s, fondue, groente kebab en hartige taart).

Of er na deze herfst varianten ook nog winter varianten aan gaan komen ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd. Ik hoop dat Lidl hier mee door blijft gaan en met nieuwe varianten komt binnenkort.

Koop jij wel eens van dit soort vers pakketten?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Vers pakketten van Lidl

Comments are closed.