Verkoelende ice tea smaken van Jumbo

ice tea smaken

Zo’n 2weken geleden was het zo warm dat ik op zoek ging naar een verkoelende ice tea. Die vond ik bij Jumbo en zelfs van hun eigen merk. Maar zijn ze ook een beetje te drinken? En wat zijn de prijzen? Dat en meer vertel ik je natuurlijk graag in dit artikel.

Dat jumbo zoveel eigen merk ice tea smaken had wist ik helemaal niet. Tot ik 2 weken geleden voor het schap met pakken drinken stond. Ik zocht iets verkoelend, en iets dat niet zo zoet is. Van prik (koolzuur) krijg ik namelijk veel meer dorst, dus zocht ik iets waar geen koolzuur in zat. Mijn blik viel op de Ice tea smaken van Jumbo eigen merk.

Ice tea smaken

ice tea smaken
Ik nam 3 verschillende smaken mee naar huis. Lemon, Peach en Mint, de verpakkingen zagen er ook al zo vrolijk uit. Nog nooit had ik een mint smaak ice tea gezien dus werd ik erg benieuwd.

Lemon
Ik denk dat iedereen deze smaak wel kent, de originele smaak van ice tea. Heel neutraal, en niet zo erg bijzonder. Wel een goede dorstlesser als het erg warm is buiten.
ice tea smakenice tea smaken

Peach
Mijn favoriete smaak ice tea. Deze is iets zoeter, maar niet zoet dat je er meer dorst van krijgt. De perzik smaak komt goed naar voren, en heerlijk als het warm is buiten.

Mint
Een nieuwe smaak voor mij. Je moet echt van mint houden wil je deze ice tea lekker vinden. Zelf vind ik hem niet bijzonder lekker, maar ook zeker niet vies. De mint komt sterk naar voren, en is koud het allerlekkerst.
Zoals ik al eerder schreef is perzik echt mijn favoriete ice tea smaak. De lemon en peach smaak kosten 0,59cent per stuk, en de mint smaak kost 1,10euro. Al deze ice tea smaken zijn te koop bij de Jumbo.

Welke smaak lijkt jou het lekkerst?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.