Variatie op Smores

Vandaag heb ik een heel erg lekker en makkelijk zelf te maken blogje voor jullie. Ik heb een variatie gemaakt van de bekende smores ! Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en heb met maar 20minuten in de oven kun je snel en gemakkelijk genieten van een heel erg lekker tussendoortje!

Wat heb je nodig om smores te maken?

– Marshmallows (0,99cent)
– Chocolade reep (0,40cent)
– Pakje Bladerdeeg (0,99cent)

Hieronder laat ik met foto’s zien wat je moet doen. Omdat de foto’s erg duidelijk en eigenlijk ook voor zich spreken geef ik er geen uitleg bij.

Ingrediënten
Bladerdeeg neerleggen
Leg een stuk chocolade in het midden van de bladerdeeg
Alle 10 plakjes bladerdeeg
Op de chocolade leg je een marshmallow
Vouw het plakje dicht en druk hem met een vork aan zodat hij dicht blijft.
Een beetje insmeren met water of melk en klaar om in de oven te gaan
20minuten in de oven en de smores zijn klaar!
Heerlijke gesmolten chocolade met marshmallow. Een suiker bom maar ooh zo lekker!

Ben je klaar om je eigen smores variatie te maken? Binnenkort maak ik ook het echte recept van de smores! Houd mijn facebook pagina dus goed in de gaten voor informatie hierover!

Alvast eet smakelijk!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

23 thoughts on “Variatie op Smores

      1. Hey, ik heb gezien dat de winactie voorbij is en ik ben eigenlijk best nieuwsgierig! Ik weet eigenlijk al dat ik het niet ben maar wanneer komt er een artikel online met de winnaar? Liefs

        1. Het artikel komt morgen online, als extra artikel. Ik heb de winnaar een uur geleden getrokken, omdat ik moest werken, en gister niet thuis was. De winnaar krijgt geen mail voor het artikel morgen, maar moet naar aanleiding van dat artikel als nog mailen. Omdat ik van heel veel mensen ook geen mailadres heb doorgekregen heb ik hiervoor gekozen. Dus tja je weet dus eigenlijk nog niet of jij het bent geworden of niet. Spannend 🙂 Liefsx

Comments are closed.