camping spulletjes
Anders

Vakantie spulletjes – shoplog

De afgelopen weken heb ik heel veel leuke nieuwe spulletjes aangeschaft voor mijn vouwwagen. En natuurlijk voor de komende vakantie, zodat ik er dan van kan gaan genieten. Wat ik zoal kocht zie je vandaag in de vakantie spulletjes shoplog. Zowel apparaten als huishoudelijke spulletjes, dus genoeg bekijks!

Ik kocht bij verschillende winkels een aantal spulletjes die ik nodig heb om dit jaar weer te gaan kamperen met mijn eigen vouwwagen. Vorig jaar schafte ik een tweedehands vouwwagen aan, die ik opknapte, en er toen zelfs al een week mee op vakantie ging. Tijdens die vakantie kwamen we een aantal dingen tegen die we eigenlijk nog zouden moeten hebben. En voila! Ik kocht die dingen de afgelopen weken bij elkaar.

Vakantie spulletjes shoplog

Een tijdje geleden ben ik naar Obelink geweest in Winterswijk. Daar keek ik mijn ogen uit, maar kocht ik ook de nodige dingen voor de vouwwagen.

camping spulletjes mobicool
Een grote elektrische koelbox, inhoud van 37 liter.

camping spulletjes obelink
Een kabel voor de stroom (10 meter), een deurmat, een ophang bakje voor aan het keukentje voor handdoeken etc.

camping spulletjes obelink
Grondzeil, en een peg box voor haringen.

camping spulletjes kast kruidvat
Bij de kruidvat kocht ik een kastje met 3 lades, waar we de boodschappen in kunnen opbergen, eventueel pannen, etc.

camping spulletjes bbq emmer
Bij de praxis kocht ik een kleine emmer bbq, ideaal voor op de camping.

camping spulletjes action
Bij de action kocht ik ook de nodige spulletjes. Namelijk een jerrycan voor water. Een citroenellakaars, en campinglampje voor als we naar de wc moeten.

camping spulletjes zeeman
Bij de zeeman zag ik onwijs leuke borden en bekers liggen, waar ik 3 grijze plastic borden en plastic bekers kocht, en 3 koraal kleurige borden en bekers.

camping spulletjes opvouwbaar
En als laatste kocht ik bij de Dirk van de Broek een opvouwbare bak, voor de afwas.

camping spulletjes hema
Bij de Hema kocht ik als laatste nog een set van 6 plastic schaaltjes om bijvoorbeeld chips, vla, cornflakes etc uit te eten. En nam ik een set van 6 plastic drinkbekers mee.

Ik heb nu alles van mijn lijstje gehaald, maar wil ook nog graag kijken voor een grote schaal om bijvoorbeeld sla in te maken. Bij de action had ik hele leuke gezien, maar toen ik terug ging om ze te kopen, hadden ze ze helaas niet meer liggen. Dus misschien dat ik dat de komende tijd nog aanschaf, maar als ik er geen kan vinden is dat ook niet erg. En dan kunnen we eindelijk weer genieten van de vakantie! Ik kijk er ontzettend naar uit.

Wat neem jij mee op vakantie? En ben je wel eens wezen kamperen?