Vakantie geboekt naar Frankrijk!

In mei ga ik lekker een weekje naar Frankrijk. Dit jaar de regio ten noorden van Normandië en op circa 2.5 kilometer van het strand. Dat wordt heel veel wandelen op het strand en misschien zelfs wel fossielen zoeken! H Benieuwd waar ik mijn vakantie naar heb geboekt in Frankrijk en wat ik zoal wil gaan doen?

Heel lang twijfelde ik of ik dit jaar wel op vakantie wilde. Maar toen we het gingen hebben over Normandië, was mijn keuze snel gemaakt. Al zal dit wel mijn laatste vakantie zijn die ik op deze manier ga doen.

Vakantie naar Frankrijk

Eindelijk na jaren ga ik weer naar Frankrijk op vakantie. Dit keer gaan we naar Camping La Dune Blanche in Camiers wat in het noorden van Frankrijk ligt. De camping ligt aan de Opaalkust en de kliffen / krijtrotsen zijn echt prachtig daar! Ik zie de outfit foto’s alweer voor me, de blogs die ik kan gaan schrijven over de strandwandelingen en mogelijke fossielen die ik kan vinden.
Een weekje genieten van de rust, niets hoeven en genoeg energie opdoen om er daarna weer keihard tegenaan te gaan.

Het duurt nog wel even want de vakantie staat voor de maand mei gepland, maar in April heb ik ook een leuk uitje gepland staan (ga ik naar een musical), maar maart gaat best een zware maand voor mij zijn. Daar later meer over.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.