Uzuma Detox sapkuur + unboxing en vlog

uzuma detox sapkuur

Je kent het misschien wel, een sap kuur. Uzuma is 100% puur groente en fruitsap zonder enige toevoegingen. De 7 verschillende verkrijgbare smaken kun je niet alleen los drinken maar je kunt ook één van de 4 sap kuren volgen. Ik mocht een sap kuur uitproberen en pakte de camera erbij om mijn avontuur te volgen, of valt het vies tegen? Anyway, heel veel plezier met het kijken van het filmen en vergeet vooral niet alle informatie te lezen!

Ik sta altijd overal voor open en zeker als het gaat om nieuwe dingen proberen. Een sap kuur leek mij ook erg leuk om eens gedaan te hebben. Ik koos ervoor om het Detox programma te volgen, 3 dagen lang 7 flesjes per dag en alleen daarna water drinken. Waarom detox? Misschien weet je dat ik bijna een jaar aan de chemo tabletten heb gezeten en een aantal weken geleden ben gestopt vanwege de vele bijwerkingen. Mijn gedachten was om met dit programma de rommel van de chemo sneller uit mijn lichaam te verwijderen.

Een Uzuma sap kuur!

Over Uzuma
Een Uzuma Sapkuur is de ideale manier om je ervan te verzekeren dat je alle voedingsstoffen krijgt die je nodig hebt in één handig pakket. Hoewel onze raw green juices individueel verkrijgbaar zijn, maken ze ook onderdeel uit van onze op maat gemaakte programma’s die speciaal ontworpen zijn om aan de eisen van het moderne leven te voldoen. Of je nu probeert af te vallen, op gewicht te blijven, of simpelweg ervoor wil zorgen dat je genoeg groente en fruit aan je dagelijkse dieet toevoegt; wij hebben een geschikte sapkuur voor jou. Als je kiest voor een Uzuma sapkuur, sturen wij jou op vaste momenten pakketten met vers geperste raw green juice op. De pakketten worden zolang je wilt bij jou thuis bezorgd – zonder verzendkosten! We nemen jou alle moeite en zorgen uit handen.

Over de Detox sap kuur:
Het Uzuma DETOX programma is een hoogwaardig, makkelijk te gebruiken voedzaam pakket, dat speciaal ontworpen is om je lichaam te resetten. Veel van de hedendaagse voeding zit vol met gifstoffen en moeilijk verteerbare ingrediënten die in de loop van tijd verantwoordelijk zijn voor aandoeningen zoals een opgeblazen gevoel, moeheid en een gebrek aan energie. Het Uzuma DETOX programma is specifiek gemaakt om je lichaam een rustpauze te geven. Door de slow juice sappen krijgt het lichaam weer volop kans om zich te herstellen en is het gemakkelijker om te verder te gaan met een gezond en vol leven.

Hoe werkt een sapkuur?
Onze voedzame en makkelijke te verwerken slow juice sappen werken op verschillende manieren. Ten eerste doorbreken ze een cyclus. Het is namelijk gemakkelijk om in de val te lopen van verwerkte, vette en ongezonde voeding; ze zijn lekker en verslavend, maar ze zitten ook vol met schadelijke gifstoffen, toevoegingen en conserveringsmiddelen. Door het Uzuma DETOX programma neutraliseer je al deze producten en krijgt het lichaam de kans zich te herstellen van de constante aanvallen.
Zonder de constante toevoer van moeilijk te verteren voedsel gaat je lichaam aan de slag om met behulp van de voedingsstoffen en antioxidanten uit de Uzuma slow juice sappen zichzelf te gaan herstellen. Het lichaam is hier ook zonder onze detox sappen toe in staat, maar door de hoge aanvoer van gifstoffen is dit erg lastig. Het Uzuma DETOX programma herstelt de schade snel en gemakkelijk. Je voelt je gezonder en energieker!
Niet alleen het lichaam, maar ook de geest heeft hier veel baat bij. Het Uzuma DETOX programma stelt je in staat om ook je hoofd ‘leeg’ te maken. Hierdoor ben je beter in staat de juiste keuzes te maken voor een gezonde levensstijl.
Dit alles is mogelijk dankzij onze 100% rauwe, detox sappen. Slow juice behoudt alle natuurlijke eigenschappen, iets wat je niet kunt zeggen van doorsnee supermarkt sappen. Het lichaam krijgt daarmee alle essentiële voedingsstoffen gevat in een makkelijk te hanteren programma.

Mijn ervaring + vlog

Ik begon de dag vol goede moed want ik had echt heel veel zin om de rommel uit mijn lichaam te laten verwijderen. Op lege maag smaakt alles altijd iets anders en het eerste sapje (Zen) vond ik niet heel erg lekker maar ook zeker niet vies. Echter hoe verder ik kwam met de sapjes (en dan voornamelijk de rode sapjes!) begon ik mezelf te dwingen om door te gaan en vol te houden. Nu ben ik absoluut geen moeilijke eter maar sommige smaken vond ik gewoon echt vies. Voordat ik begon had ik mezelf voorgenomen om mezelf niet te gaan dwingen. Dus besloot ik bij mijn flesje om 16uur te stoppen en in de avond een lichte zelfgemaakte salade te eten. Helaas eindigde mijn avontuur daar. Geperste wortel is helaas niet mijn ding en dit zit in bijna alle sapjes verwerkt. Echt heel erg jammer want had zo graag de 3 dagen vol willen maken.

Om een beter beeld te krijgen en mij in actie te zien, kijk even de vlog die ik maakte van dit avontuur!

Heb jij wel eens een sap kuur geprobeerd?

* De producten in dit artikel zijn opgestuurd door een merk en/of bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.