Beauty Personal Review

uslu airlines – XMS

DSC_1160-001
Vandaag een review van dit mooie product wat ik in de StyleTone box heb ontvangen! Het is een hele mooie nagellak van het merk uslu airlines in een diep rood paarse kleur. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit en natuurlijk naar de kleur zelf!

DSC_1183
Deze nagellak heeft een fijn klein potje, en een breeder kwastje dan de normale nagellakjes. Wat ik zelf erg prettig vind bij het aanbrengen! Zoals je kan zien is het een hele mooie kleur en is ook erg dekkend! 2 laagjes zijn meer dan voldoende, en de nagellak blijft bij mij zo’n 4 a 5 dagen zitten. Zelfs als ik schoonmaak, of andere dingen doe waardoor je nagellak er normaal gesproken snel vanaf gaat.
Een super voordeel dus, dat het lang blijft zitten!

DSC_1189
Ik vind de kleur prachtig! Hij is echt heel erg mooi glanzend, en een mooie diep rood paarse kleur. Hierboven op de foto lijkt het echt een rode kleur, maar als je het niet in het licht houd dan lijkt het juist weer meer paars.
De lak is wel vrij dun dus je moet niet te veel op je kwastje houden, want dan loopt het echt alle kanten uit! Dus daar moet je zeker wel even op letten!

Verder ben ik echt heel erg tevreden over dit lakje! Een echte aanrader! Helaas weet ik niet waar deze te koop is. Heb dit merk ook nog nooit ergens zien liggen in de winkel. Mocht jij het wel weten, laat het dan zeker even weten in de reacties!

Wat vinden jullie van deze kleur?

Veel liefs,
Carolien

9 thoughts on “uslu airlines – XMS”

    1. Ja ik ook 🙂 Kan geen genoeg van krijgen. Al ben ik wel steeds meer op zoek naar nieuwe kleurtjes. Ik ben momenteel ook fan van de nude roze kleur! Daar komt binnenkort ook een review van online!

Comments are closed.