USB led reading light – Action stuff

USB led reading light

Voor de vakantie zocht ik nog een klein lampje voor mijn laptop. Zeker als het in de avond donker is, is het prettig om een extra lampje te hebben zodat ik toch nog even verder kan. Bij de action kwam ik een heel handig usb led reading light tegen die je makkelijk aan kunt sluiten op een usb poort. Maar of hij echt werkt?

Toen ik op zoek ging naar een klein lampje voor op de mobiel of laptop kwam ik al snel bij de Action terecht. Daar zag ik lampjes liggen met usb aansluiting en lampjes die op batterijen werken. Mijn voorkeur ging meteen uit naar usb omdat dit veel makkelijk leek in mijn ogen. Dat gesleep met batterijen vind ik maar niks.

Usb led reading light

USB led reading light
Toen ik de roze kleur zag was ik gelijk om. Die moest ik hebben! Maar is de kwaliteit ook zo goed? Werkt hij wel, trekt het niet te veel stroom van de laptop weg? Het antwoord is simpelweg; het is een simpel product, trekt niet veel stroom, en werkt zeker wel! Zeker voor deze budget prijs van maar 0,89cent kun je niet klagen hierover. Het lampje heeft maar een kleine afstand, maar genoeg om het hele toetsenbord van mijn laptop te verlichten als het donker is. Het is best een fel lampje, en je zou er ook zeker een boek mee kunnen lezen. Al heb je dan wel een usb poort nodig voor de stroom.

Mijn mening over dit product


USB led reading light
Ondanks dat de foto hierboven in het daglicht gemaakt is, kun je goed zien dat er een krachtige led lamp in zit. Hierdoor kun je toch in het donker nog even verder werken, en heb je voldoende licht tot je beschikking. Zelf vind ik het wel prettig om hem aan de linkerkant van mijn laptop usb te plaatsen, want aan de rechterkant heb ik standaard mijn muis zitten.

De roze kleur zie je in het licht verder niet terug, maar geeft toch een leuk accent aan dit product. Daarbij weet ik nu ook gewoon dat deze van mij is, want mijn broertje houd niet van een roze kleur. Ik zal hem dan ook niet vaak kwijt zijn, want hij is lekker opvallend.

Gebruik jij wel eens een led lampje?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “USB led reading light – Action stuff

  1. zulke lampjes heb ik er ook een paar. op batterijen zijn wel handig bij een boek, kun je erop klemmen. Heb nu een makkelijk burolampje bij kruidvat gehaald wat op batterij kan, maar ook op usb. Ideaal voor bij het kleuren of diamond painten

Comments are closed.