Update | Het was stil, heel erg stil!

jurkje yaya women

Een maand, vandaag precies een maand geleden kwam het laatste artikel online op mijn blog. Bizar lang! Totaal niet wat ik wilde maar het ging even erg slecht met mij. Tijd om jullie bij te praten, mijn plannen te delen en een soort planning te maken.

Het laatste artikel dat online kwam is van 17 april 2021, vandaag is het 17 mei 2021 en dat betekend dat al die tijd mijn blog op pauze heeft gestaan. Dat doet pijn, want mijn blog is naast mijn werk ook mijn hobby en uitlaatklep. Iets waar ik altijd mij ei in kwijt kon, maar al sinds begin april liep ik achter de feiten aan.

Heel erg stil!

Met veel moeite probeerde ik begin april nog elke dag een artikel te schrijven. Maar toen ik mij steeds slechter voelde en nog amper energie had, ging ook het schrijven niet meer. Het bleef dus stil, heel erg stil! Een afspraak bij de huisarts zorgde ervoor dat ik een paar dagen oxazepam slikte, het ietsjes beter ging maar in de laatste week van april toch weer slechter. Ik had vanaf woensdag al wat krampen wat leek op extreme gasvorming in de darmen. Maar van donderdag op vrijdag nacht (30 april) hield ik het niet meer van de pijn. Ik deed geen oog dicht en begon ook nog eens met overgeven. Dus een belletje naar de eerste hulp en ik moest me om 07.00uur melden. Eenmaal daar werd er geprikt op ontstekingswaarden (CRP) en die bleek 73, wat te hoog is. Omdat ik lichte verhoging had en onwijs veel pijn werd ik doorgestuurd naar de SEH. Daar ging het alleen maar slechter. Opnieuw bloed geprikt en nu was de CRP boven de 100 (in zo’n korte tijd!). Kreeg meerdere morfine achtige pijnstillers wat ervoor zorgde dat de pijn wat afnam. Er werd een echo gemaakt wat al wat gekke dingen liet zien in de buik. Dus moest er ook nog een mri gemaakt worden (zou eerst een ct zijn, maar ze besloten gelijk een mri te doen). Daar kwam helaas alleen maar slecht nieuws uit.
Maar dat vertel ik verder liever in het Leven met Crohn artikel dat er binnenkort aan komt.

Hoe nu verder met de blog?

Hoe nu verder met de blog, dat was mijn allergrootste vraag. Ik wil onwijs graag een deel van de week aan invullen met artikelen. Voor nu lijkt mij 7 dagen in de week onhaalbaar en misschien ook teveel gevraagd van mezelf. Daarom denk ik dat ik 3 of 4 dagen wil gaan inplannen, om mee te beginnen. Maar vooral om te kijken of mij dit nu wel lukt. Het gaat lichamelijk nog helemaal niet goed en gezien de situatie is het ook niet slim om teveel van mezelf te vragen. Of het gaat lukken om 3 of 4 dagen per week te vullen, kan ik dus niet zeggen. Wel vind ik het weer heel erg fijn om achter de computer te zitten en even ergens anders aan te denken dan aan wat er aan zit te komen.
De dagen zullen waarschijnlijk wel veranderen en wisselen, maar voor nu houd ik het op zondag, maandag, dinsdag en woensdag een artikel. Maar bind me er niet op vast, het kan dus ook veranderen.

Vind jij het erg dat ik minder ga bloggen voor nu?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Update | Het was stil, heel erg stil!

  1. Dit is niemand gegunt.
    Heel veel sterkte met alles….

    Xoxo

  2. Life happens. Je gezondheid gaat voor. Dat is hier ook zo. Ik merk de laatste tijd met werken, leren (en blog verbouwing) en heb ook nog mijn gezin. Dat ik echt geen energie meer heb om nog een blog te schrijven, bovendien maak ik door Corona verder weinig mee, dus de inspiratie is soms weg. Daarom sla ik tegenwoordig ook mijn vaste dagen waarop ik publiceer over.

    1. Ja je hebt er geen grip op. Ik kijk voor nu wat wel of niet lukt maar mijn blog blijft toch mijn uitlaatplek waar ik sinds 2013 al zoveel heb gedeeld dat ik in ieder geval iets wilde laten weten.

Comments are closed.