Unieke kraamcadeaus – waar je echt iets aan hebt!

unieke kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een leuk maar vooral uniek kraamcadeau voor je zusje/vriendin/tante/buurvrouw/dochter dan kun je soms even met het handen in het haar zitten. Wat geef je iemand die net is bevallen? Iets waar niet iedereen mee aan komt en waar je echt iets aan hebt? Ik zette de leukste maar vooral de meest unieke kraamcadeaus voor je op een rij!

Er zijn zoveel verschillende cadeaus op de markt, dat je door de cadeaus de leuke cadeaus niet meer ziet! Waar doe je het pasgeboren kindje een plezier mee maar is ook bijzonder genoeg voor de ouders? Met deze unieke kraamcadeaus zal er nog lang over gepraat worden.

Kraamcadeaus!

Een cadeau vinden wat past bij elk budget is soms best lastig, maar er zijn genoeg mogelijkheden. Je wilt natuurlijk wel dat het kindje of de ouders er langer gebruik van kunnen maken dan maar een paar weken (denk aan rompertjes die maar een paar weken meegaan in het begin). Iets wat je als ouders altijd bewaart is bijvoorbeeld een baby armbandje, ze zijn er in vele soorten waaronder met zijn/haar naam.

Wil je iets waarbij ouders en het pasgeboren kindje later kunnen terugkijken op deze mooie tijd dan kun je eventueel ook een gipsafdruksetje geven waarbij ze een afdruk van de handjes en voetjes kunnen maken. Maar wat ik zelf echt wel een tof idee vind (en mocht ik ooit kinderen krijgen dan zou ik dit graag ook willen) een bewaardoos of geboorte box. Hierin stop je alle herinneringen zoals echo’s, eerste kleertjes, knuffel, foto’s en later ook de tandjes etc.
unieke kraamcadeaus

Unieke items

Als je nog even verder gaat kijken naar persoonlijke en unieke kraam cadeaus zie je ook steeds vaker een babyplakboek of invulboek. Zelf heb ik een mooi ingevuld groene boekje (van het consultatiebureau) maar hoe toch is het als dit er net even iets mooier uitziet en waarin je zelfs kunt zetten wat je wilt. Misschien ook wel een soort brief voor later die het kind dan kan lezen.

Dan heb je natuurlijk ook nog het geboortestoeltje die ze kunnen gebruiken als het kind wat groter is en al zelfstandig kan zitten (ook leuk als verjaardag stoel de eerste paar jaren!).

Dan zijn er natuurlijk ook nog hele handige of leuke cadeaus die je uniek kunt maken door de naam te graferen. Denk aan de volgende items:
– XL hydrofiele doeken
– Naamslinger maar ook bijvoorbeeld mijlpaal hangers
– Rugzakje
– Knuffel
– Fotoshoot
– Babynestjes
– Nachtlampje
– Voorleesboeken

Ken jij iemand die binnenkort een kindje verwacht, of is er net een kindje geboren in jou omgeving? Dan heb je hier in ieder geval genoeg tips om een leuk en vooral uniek kraamcadeau te geven!

Welke gaat het worden als je nu moest kiezen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Unieke kraamcadeaus – waar je echt iets aan hebt!

  1. Leuk artikel om he5 eens over iets anders te hebben….
    Een boxkleed of mand met uitzet zoals verzorgingsproducten…. denk aan een nagelschaar, kam, borstel en huidverzorgingsproducten met babyolie, badzeep, babyshsmpoo, sudocreme, haarlotion etc. van een babylijn….
    Ook een rregenkap voor over de kinderwagen of paraplu als de baby in he5 voorjaar of in de zomer geboren word.
    Een fijne dag

Comments are closed.