Unani | dermo defense face mist

Unani Dermo defense face mist

Gezichtsspray met antioxidanten die de huid reinigen, beschermen, verzachten en opnieuw laten stralen. Dat klinkt toch perfect? De Unani Dermo defense face mist doet het allemaal en komt ook nog eens met een mooie grote fles die je echt wilt hebben! Waarom?

De zon laat zich nu vaker zien en dan is deze gezichtsspray van Unani echt een heel fijn product om te gebruiken. De natuurlijke antioxidanten die in dit product verwerkt zijn reinigen de huid, beschermen, verzachten en laat de huid opnieuw stralen. Verfrissing tijdens warme dagen en bescherming waar je huid om vraagt.

Dermo defense face mist

In de Goodiebox zat weer een voor mij nieuw merk. Het Spaanse merk Unani heeft een face mist ontwikkeld die zorgt voor verfrissing tijdens warme zomerdagen. De Unani Dermo defense face mist herstelt het pH-niveau van de huid en laat een licht maar wel subtiele geur achter. Je kunt hem zelfs gebruiken om je make-up te fixeren.

Ingrediënten: Aqua, aloe barbadensis leaf juice, propanediol, glycerin, curculigno orchioides root extract, benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum, citral, d-limonene, isoeugenol.

Wat ik van dit product vind?


Tijdens de warme dagen die we inmiddels al achter de rug hebben, heb ik dit product er vaak bij gepakt. De gezichtsspray is onwijs makkelijk in gebruik, trekt snel in en geeft echt verfrissing.
De hele simpele witte verpakking neem je makkelijk mee in je beauty tas of tijdens je vakantie.
Deze face mist bevat 200 ml in de verpakking en daar kun je zeker de hele zomer mee vooruit. Voor deze verpakking betaal je zo’n €16,- wat natuurlijk wel aan de prijzige kant is, maar daarvoor krijg je wel een goed product. Wat ik zelf heel fijn vind is dat het de huid beschermt, verzacht en ook nog eens reinigt. Daardoor heb je niet zo veel verschillende producten nodig en is je huid toch goed verzorgd en beschermt. Deze gaat vanaf nu standaard in de tas als het warm is buiten!

Gebruik jij wel eens een gezichtsspray?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Unani | dermo defense face mist

Comments are closed.