UC Natural | Mango sugar body scrub

UC natural mango sugar body scrub

De UC natural mango sugar body scrub zat een tijd geleden in de Goodiebox. Deze handgemaakte scrub in de geur mango is verrijkt met allerlei lekkere en goede ingrediënten. Benieuwd wat dit product voor jou kan betekenen?

Persoonlijk gebruik ik haast geen body scrub, puur omdat ik het vergeet te gebruiken. Omdat je een body scrub aanbrengt voor het douchen of in bad gaan, moet ik er ook echt aan denken voordat ik een douche neem. Als ik iets niet klaar leg, vergeet ik het simpel weg gewoon. Stom natuurlijk want deze body scrub van UC natural is wel echt een pareltje!

Mango sugar body scrub

UC natural mango sugar body scrub
De handgemaakte suiker scrub van UC natural heeft een aantal hele toffe ingrediënten. Zo is deze scrub verrijkt met olijfolie, druivenpitolie, maar zit er ook cacaoboter, shea boter en bijenwas in verwerkt. Allemaal hele fijne, mooie ingrediënten die ook echt iets doen met je huid. De mix van ingrediënten in deze suiker scrub verwijderen voorzichtig de verhoornde deeltjes van de huid, maar verbeteren bijvoorbeeld ook de bloedcirculatie. Daarnaast stimuleert het ook nog de stofwisseling van de huid. Na het gebruik van de UC natural mango sugar body scrub is je huid gevoed, gehydrateerd en zijdezacht. En dat heb ik zelf ondervonden, want de huid op mijn benen zijn bijvoorbeeld mega droog. Na één keer gebruik van de scrub had ik al een zijdezacht huidje, wel dagen lang! De natuurlijke aroma van mango die in deze scrub verwerkt is ruikt je ook zeker nog een tijdje na. Hier moet je natuurlijk van houden, persoonlijk vind ik dit wel erg fijn!

Hoe gebruik je deze suiker scrub?
Je brengt de scrub aan onder de douche of in bad. Je masseert de natte huid zachtjes in ronde bewegingen, waarnaar je het met warm water afspoelt. Je kunt het product beter niet gebruiken na het scheren, ontharen of daar waar de huid beschadigd is. Het beste bewaar je de verpakking van de scrub op een droge, donkere plek op kamertemperatuur. Het is overigens geschikt voor alle huidtypen!
suiker scrub

Hoe ik dit product heb ervaren?


Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden met de scrub. Het maakt de huid heerlijk zacht en dat zelfs voor een paar dagen. Dat is best een wonder want normaal is de dag na het scrubben mijn huid alweer krukdroog. Met de UC natural mango sugar body scrub is dat niet zo, ik heb dan echt een paar dagen een heerlijk zachte huid zonder dat deze droog aanvoelt.

Deze scrub is te verkrijgen in nog veel meer geuren en kost €17,50 voor 250 ml. De scrub is erg prijzig vind ik vergeleken met andere producten die je in de winkels kunt kopen. Maar omdat deze scrub wel dage lange effect heeft en de huid dus echt zichtbaar helpt is het dit bedrag zeker waard.

Gebruik jij regelmatig een scrub?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “UC Natural | Mango sugar body scrub

Comments are closed.