Twinmarkers van Action

twinmarkers

Een tijdje geleden kocht ik bij de Action twinmarkers. Eerst losse van 3stuks per kleur, en later nog een setje van 12 stuks. Wat zijn twinmarkers, wat kun je er mee, en kan ik die van de Action aanraden?

Action is wat knutsel artikelen betreft erg goedkoop. Je kan er altijd wel leuke dingen scoren, en zeker wat betreft knutselen. Zo ook deze alcoholstiften, wat dat is wat het eigenlijk is. Het zijn twins omdat er aan elke kant dezelfde kleur zit, maar een andere vorm heeft. Zo zit er aan de ene kant een fijne (fine) stift, en andere kant een grove (broad).

Twinmarkers van Action

De speciale stiften op alcohol basis zijn perfect om iets in te kleuren, of mee te knutselen. Ik gebruik ze met het tekenen, om de tekening in te kleuren of iets meer kleur te geven. Je hebt er al iets over kunnen lezen op mijn blog, want het is namelijk mijn nieuwe hobby!
twinmarkers

Een opsomming welke kleuren ik heb:

– BG1 blue gray

– CG8 cool gray

– WG1 warm gray

– 0 colorless blender

– 11 carmine

– 12 coral red

– 14 vermillion

– 17 pastel pink

– 22 french vermillion

– 26 pastel peach

– 28 fruit pink

– 38 pale yellow

– 44 fresh yellow

– 45 canaria yellow

– 49 pastel green

– 63 cerulean blue

– 67 pastel blue

– 71 cobalt blue

– 73 ultra marine

– 76 sky blue

– 77 pale blue

– 82 light violet

– 84 pastel violet

– 120 black

– 147 pale lilac

Tussen al deze kleur heb ik er nog 2 dubbel in zitten, namelijk de blue gray en pale blue. Op zich niet erg, maar eigenlijk wel jammer dat er dubbele kleuren zijn. Let hier dus ook even op als je de twinmarkers wil aanschaffen!
twinmarkers

De sets van 3 stuks kostte 0,95cent en de set van 12 stuks kost 3,95euro. Je hebt ook nog een set van 24 stuks en die is 6,95. Ik ben erg tevreden over de stiften, je krijgt bijvoorbeeld geen strepen, en het droogt egaal op. Erg mooi!

Heb jij de twinmakers al gezien bij Action?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Twinmarkers van Action

  1. Ik ben er ook tevreden van. Ze kleuren goed en het voordeel is je ziet de aanzet niet zodat je een mooi kleurvlak krijgt.

    Aum Shanthi

  2. Zo leuk! Ik heb heel veel andere markers (copic en spectrum noir) maar wil deze sowieso uit proberen. Veel mensen vragen me om een goedkopere optie dan dat ik heb omdat ze net beginnen met knutselen. Ik moet echt snel heen haha

Comments are closed.