Trind handverzorging

Trind is een merk dat ik wel kende van naam, maar wat het precies was wist ik niet. Ik ging op zoek naar informatie en probeerde de handcreme voor jullie uit. Wil je meer weten over Trind de hand repair creme, lees dan zeker even verder.
Trind


Trind is een merk dat zich richt op de handen. En met name de nagels. Het heeft veel verschillende verzorgende nagellak ontworpen voor bekende problemen aan de nagels. Denk aan je nagelriemen of verkleurde nagels. Voor deze en nog andere problemen zijn producten ontwikkeld die je nagels weer beter maakt. Maar niet alleen heeft Trind producten voor de nagels. Ook hebben ze producten voor de handen. Vandaag geef ik mijn mening over de handcreme.
Trind

Deze handcreme smeer ik elke ochtend en avond op mijn handen, en beloofde na een week resultaat. Inmiddels gebruik ik hem bijna 3 weken en merk dat mijn handen heel zacht zijn en niet meer droog. Het lijkt alsof wondjes sneller weer weg zijn. Ik had namelijk rond mijn nagels een paar kleine wondjes maar die waren na een week alweer verdwenen.

Deze handcreme zit in een hele mooie verpakking. Met een bronze en witte kleur geeft hij een luxe uitstraling aan het product. De handcreme zit in een tube die dezelfde kleuren heeft als het doosje. De geur is heel neutraal, maar vind hem heel erg lekker. De creme trekt snel in je huid en je hebt geen last van een vette huid. Dat vind ik zelf erg prettig. Niets is vervelender dan creme dit een vette laag achter laat op je handen.
Trind

Ik ben erg tevreden over de werking van de creme. Trind is onder andere te koop bij Etos.

Gebruiken jullie ook wel eens creme voor je handen? En hoe verzorgen jullie je handen nog meer?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Trind handverzorging

Comments are closed.