Treaclemoon

In 2015 schreef ik ook een artikel over Treaclemoon. Maar omdat ik al een tijdje mijn treaclemoon had uitgebreid, laat ik vandaag zien welke geuren ik allemaal heb. En welke mijn favorieten zijn.
yosmo

Ik schaf mijn treaclemoon flessen altijd in bij de DM in Duitsland. Ze zijn daar een stuk goedkoper en hebben veel verschillende hand en body creme. Ze vind ik dat fijner om te gebruiken. Maar ik heb ook 2 mini douche gel verpakkingen. Op de foto hierboven staan al mijn treaclemoons. Eigenlijk zijn dat er helemaal niet zoveel, maar als je kijkt hoe weinig je er maar van gebruikt, kan ik zeker nog meer dan een jaar vooruit met deze crèmes!

Welke treaclemoon geuren ik heb
– My coconut island
– Iced strawberry dream
– Sweet apple pie hugs
– Warm cinnamon nights
– One ginger morning
– Sweet blueberry memories
– The raspberry kiss

Al deze geuren die ik heb vind ik ontzettend lekker ruiken. Van mezelf mag ik de iedere keer als ik de DM bezoek 1 nieuwe geur meenemen. Gelukkig gaan we er niet zo vaak naar toe, dus kan ik mijn flessen nog mooi bij mijn spiegel neer zetten.

Er zijn nog een aantal geuren die ik heel graag wil hebben
– That vanille moment
– Those lemonade days
– The honeycomb secrets
– Dusted cacao heaven
– Cool melon fresca
– Her mango though
– Lovely mint story

Stiekem wil ik gewoon alle geuren proberen. Ik kan me niet voorstellen, dat ik 1 geur niet lekker zou vinden. Er worden ook regelmatig limited editions uitgebracht. Helaas zijn ook niet alle geuren te koop in alle landen, zo hebben ze in Engeland nog veel meer lekkere geuren, denk aan marsmallow, of toffee, maar ook sweet almonds. Mmm, heerlijke geuren lijken mij dat!
Treaclemoon producten
Ik vind het heel jammer dat er nog niet online geshopt kan worden bij de DM, dit is alleen mogelijk als je in Duitsland zelf woont. Wie weet is dit in de toekomst wel mogelijk, want de DM gaat zoveel geld extra verdienen als ze in Nederland ook hun producten kunnen verkopen.

Kom jij wel eens bij de DM drogist in Duitsland, en welk product van Treaclemoon lijkt jou fijn?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

17 thoughts on “Treaclemoon

  1. Dm is zo goedkoop omdat je in Duitsland er geen accijnzen over hoeft te betalen, dus als ze naar Nederland komen, worden de prijzen hoger. Helaas…

    1. Scheelt dat ik maar een half uurtje van Duitsland af woon, dus ga er ook graag naar toe. Bijna alles is in Duitsland wel goedkoper, scheelt soms een paar euro.

    1. Dankjewel. Ja heb je mailtje gezien, ik wilde hem vanavond gaan beantwoorden. Ben een beetje druk vandaag, straks nog rijles etc. Hoop het vanavond naar je te sturen, anders doe ik het morgen ochtend.

    1. Haha dankjewel πŸ™‚ Ja ik vind het heerlijke geuren. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe cacao geur!

Comments are closed.