Treaclemoon – Wild cherry magic

Wild cherry magic

Dat ik fan ben van Treaclemoon weet bijna iedereen al tegenwoordig. Als er een nieuw geurtje is, dan kan ik niet wachten om weer te gaan shoppen bij de DM drogist in Duitsland. Dit keer nam ik een heerlijke kersen geur mee, want er waren een aantal geuren die ik nog niet had in mijn verzameling. Deze Treaclemoon wild cherry magic kocht ik in een mini verpakking.
Toen ik laatst bij de DM drogist was, waren er maar liefst 4 geuren die ik nog niet in mijn verzameling had. Er was 1 geur die al heel lang in het assortiment is, en 3 compleet nieuwe geuren. Ik liet al eerder de Soft watermint rain zien op mijn blog, en vandaag is het de beurt aan Wild cherry magic. De verpakking zag er in ieder geval al heel schattig uit.

Wild cherry magic

Wild cherry magic
Deze geur van treaclemoon is echt mijn nieuwe favoriet. De mini bodylotion in een handige flacon heeft een hele subtiele, heel licht zoete geur. Heeft iets weg van de Essence parfums waarin een hele lichte kersen geur is verwerkt. Ik vind hem persoonlijk erg aangenaam. De kleur van de creme is zacht roze, en smeert heel fijn uit. Ook trekt de creme snel in de huid, en voelt het niet plakkerig aan. De geur is lang aanwezig op de huid.
Deze mini is makkelijk mee te nemen in de koffer, of in de tas. Ideaal dus voor als je op vakantie gaat.

Deze en andere geuren van Treaclemoon zijn te koop bij DM drogist in Duitsland voor €3,95 dit is dan een 350 ml verpakking. De mini in dit artikel kocht ik voor maar 0,95cent bij de DM drogist in Duitsland. Albert Heijn en Etos hebben ook een assortiment van Treaclemoon maar niet zo uitgebreid als in Duitsland, en daarbij kost Treaclemoon in Nederland €4,95 per stuk.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Comments are closed.