Treaclemoon warming happy hugs

Treaclemoon warming happy hugs

Bij de DM drogist in Duitsland hadden ze weer een aantal nieuwe geuren van Treaclemoon in het assortiment. Als groot fan van dit merk kon ik het natuurlijk niet laten om deze mee te nemen en te gaan uitproberen thuis. Ik kocht 3 nieuwe geuren in douche crème. Als eerst laat ik jullie kennis maken met de nieuwe geur Warming happy hugs van Treaclemoon. Deze gave okergele fles kan wel eens een favorietje worden deze herfst en winter periode!
De fles is iets anders dan dat je gewent bent van een douche crème er zit namelijk een pompje op. Voor een douche crème vind ik dat eigenlijk wel een stuk fijner dan een gewone tube die er meestal op zitten. Anywhy, het gaat natuurlijk om de geur en zijn werking. Zoals je gewend bent van Treaclemoon schuimt het lekker als het eenmaal aangebracht is op de natte huid. Maar de geur is wel een tikkie anders dan alle andere geuren die ik al had van dit merk.

Warming happy hugs

Treaclemoon warming happy hugs
De donkergele kleur in de fles is lekker opvallend. Zodra ik de flacon open om te ruiken wat voor soort geur ik kan verwachten komt er een kruidige kaneel achtige geur naar boven. Echt een geur die echt heel erg goed bij de herfst en winter past. Kruiden die ik erin denk te ruiken zijn kaneel, vanille, een soort speculaaskruiden, sinaasappel of citroen.
De Treaclemoon douchecrème Warming Happy Hugs heeft een warm huiselijk gevoel. Deze pittig-zoete herfstachtige geur is zeer schuimend en fabelachtig zacht voor de huid. Ook vind ik de crème een stuk romiger als de andere geuren wat ik zelf erg prettig vind.
Treaclemoon heeft met deze Warming happy hugs echt een heerlijke herfst en winter geur gecreëerd die voor vele echt een favoriet gaat zijn. Of de geur ook in Nederland te koop gaat worden durf ik niet te zeggen. Maar voor de DM Drogist liefhebbers, bij elk filiaal zijn ze te koop. De Douche crème in 500ml is te koop voor €3,95.

Wat voor soort winter en herfst geuren vind jij fijn?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Treaclemoon warming happy hugs

Comments are closed.