Treaclemoon true shea love

Treaclemoon true shea love

Deze tube heb ik al vaker zien staan bij de DM drogist maar trok mij iedere keer niet. Nu hadden ze de winkel omgegooid en viel deze Treaclemoon ineens wel op! Ik nam hem mee en voegde daarmee weer een product toe aan mijn treaclemoon verzameling! Wat is dit product precies en is het fijn in gebruik?

Deze licht bruin kleurige verpakking viel mij nooit echt zo op en trok daarmee mijn nieuwsgierigheid niet. Toch nam ik hem dit keer wel mee in mijn mandje samen met nog meer nieuwe geuren van Treaclemoon! Wat dit precies voor tube is en hoe het ruikt vertel ik je graag.

Treaclemoon

Treaclemoon true shea love
Dat ik fan ben van Treaclemoon bewijst wel alle flessen douche crèmes en bodylotions die ik al heb. Als ik mij niet vergis zijn dat er 13 al totaal en daar komen alle nieuw gekochte nog bij. Treaclemoon heeft inmiddels al zoveel geuren uitgebracht dat ik wel zonder twijfel kan zeggen dat alle geuren erg uniek zijn. Daarbij heb ik ook nooit huiduitslag of andere gekke dingen gehad tijdens het gebruik van deze producten. Wat ook een bijkomend voordeel is dat de producten vegan zijn en er geen siliconen en parabenen zijn toegevoegd. De producten zijn ook dermatologisch getest.

Treaclemoon true shea love

Treaclemoon true shea love
Eerder dacht ik dat dit een scrub is en ben daar nooit zo’n fan van, maar niets is minder waar. Deze body butter of huid boter ruikt in eerste instantie niet zo bijzonder. Eenmaal in de huid getrokken ruikt deze heel erg naar karamel, of zoals ze bij ons thuis zeggen; karamel chocolade ijs. Ik vond het in ieder geval een zeer positieve verrassing en deze crème is oprecht een zeer fijne aanvulling op de rest van mijn producten. Ik dacht altijd van een body butter dat deze nog lang plakkerig aanvoelen en niet zo snel intrekken. Deze Treaclemoon true shea love heeft het tegendeel bewezen. Niet plakkerig, trek sneller in dan een body lotion en maakt mijn huid lekker zacht. Ook heb ik het idee dat het mijn huid beter verzorgd daar het er ook beter uit ziet dan na het insmeren met een andere crème. Op de verpakking staat verder dat in deze body butter sheabutter en druivenpitolie zit. Ik ben fan, al was ik dat toch al van Treaclemoon, haha.

Gebruik jij wel eens een body butter?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Treaclemoon true shea love

  1. Ik kende Treacle Moon eigenlijk vooral van de douche schuims. Body butter is nieuw voor mij.

    1. Ze hebben douchegel, bodylotions, body mist, handcreme, en nog veel meer. Mocht je een keer in Duitsland komen moet je maar eens kijken bij de DM drogist.

Comments are closed.