Treaclemoon – Those lemonade days

those lemonade days

Deze treaclemoon geur zit al heel erg lang in het standaard assortiment. Maar steeds lukte het mij niet hem te bemachtigen. Nu is het gelukt, en wel in een hand en nagelbalsem. Ik heb het over de Treaclemoon those lemonade days. Een hele frisse citroen achtige geur die perfect is voor de warme zomerdagen.

Deze handige mini verpakking hand en nagelbalsem kocht ik bij de DM drogist in Duitsland. Eigenlijk haal ik mijn Treaclemoon geuren standaard bij de DM drogist gezien het een stuk goedkoper is dan hier in Nederland. Deze geur had ik nog niet, en is een mooie aanvulling op mijn verzameling. Onderhand heb ik al 18 verschillende geuren, en nog niet 1 verpakking is helemaal op.

Those lemonade days

those lemonade days
De vrolijke gele verpakking doet mij echt gelijk denken aan warme zomerdagen op het strand. Hij ruikt heel subtiel fris, maar tegelijkertijd ook een klein beetje zoet. Al overheerst de frisse kant. De creme is gewoon wit, en laat een lange tijd zijn geur na op de huid. Het smeert makkelijk uit, en trekt snel in de huid. Daarbij laat het geen plakkerig gevoel achter, wat ik zelf erg prettig vind.

Deze hand en nagelbalsem kocht ik bij de DM drogist voor maar 1,95euro. Hij is makkelijk mee te nemen in de tas of koffer, en dus ideaal voor als je op vakantie of stedentrip gaat.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Treaclemoon – Those lemonade days

  1. De geur is zo lekker fris in de zomer! Eens kijken of ik de hand/nagel balsem ook eens kan bemachtigen!

Comments are closed.