Treaclemoon The Raspberry Kiss

treaclemoon the raspberry kiss

In voorlopig alweer het laatste artikel van Treaclemoon die ik voor jullie heb, deel ik één van mijn favoriete bodylotions voor vakantie of een dagje weg. Ik neem deze mini graag mee in mijn tas, en hij komt vaak goed van pas. De Treaclemoon the raspberry kiss heeft een sprankelende geur en doet me denken aan de kleur van roze koeken glazuur. Verder doet  het me onwijs denken aan snoepjes. Wat ik precies vind van deze geur dat vertel ik je graag allemaal hieronder in het artikel. Lees je mee?

Treaclemoon The Raspberry Kiss

Van deze geur hebben ik een mini hand en body lotion, die een handige flacon heeft, en heel precies de lotion uit geeft. Je kunt haast nooit teveel lotion eruit spuiten. De structuur van deze body lotion is wat dikker dan ik van Treaclemoon gewend ben, maar is zeker niet storend. De crème smeert heel fijn uit, en is zuinig in gebruik. Je hebt maar weinig crème nodig om je huid te voorzien van een laagje body lotion. Vergeleken met de andere geuren van Treaclemoon heeft deze variant een iets ‘saaiere’ verpakking. Er staat namelijk verder niet veel op, dan een stukje tekst met een soort gedichtje. De geur doet me denken aan zoete snoepjes, en heeft zowel iets firs als iets zoets. Zelf vind ik het een hele aangename geur, die ik het liefste meeneem ik mijn handtas als ik de deur uit gaat. Deze lotion heb ik bijvoorbeeld ook meegenomen tijdens mijn stedentrip naar Krakau.

Deze lotion is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en DM Drogist in Duitsland. De geur is verder nog verkrijgbaar in een grote verpakking van 350 ml, een douchegel grote verpakking, en deze mini. Prijzen variërend tussen 0,95cent en €4,99.

Vraag: Houd jij van een zoete bodylotion?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Treaclemoon The Raspberry Kiss

  1. Ik vind de producten van Treacle Moon echt zo lekker!! Ik moet me altijd in houden om niet weer een fles te gaan kopen

    1. Haha ja daar heb ik zelf ook behoorlijk last van. Zeker als er dan weer een nieuwe geur uitkomt. Dan moet ik hem gewoon hebben.

Comments are closed.