Treaclemoon – The Honeycomb secret

the honeycomb secret

the honeycomb secret
Mijn liefde voor Treaclemoon wordt met een nieuw product als maar groter. Nu is deze geur niet helemaal nieuw meer, maar wel voor mij en in mijn verzameling. Ik wil je graag meer vertellen over de treaclemoon the honeycomb secret. Persoonlijk vind ik het een heerlijk geur,  maar kan ik hem aanbevelen aan jullie? Je leest het in dit artikel.

Dat ik van Treaclemoon houd is jullie vast niet ontgaan op mijn blog. Inmiddels staan er al redelijk wat reviews online van verschillende geuren van Treaclemoon. Ik heb niet echt 1 favoriet, maar vind ze allemaal erg lekker en fijn in gebruik.

De geuren die ik momenteel bezit:
– The honeycomb secret
Dusted Cocoa heaven
– One ginger morning
– The Raspberry kiss
– Sweet blueberrie memories
– My coconut island
– Pretty rose hearts
– That vanilla moment
– Iced strawberry dream
– Sweet apple pie hugs
– Warm cinnamon nights

Heel wat zoals je kan zien, en ik heb niet 1 favoriet. Elke geur vind ik in een bepaalde periode lekkerder dan de ander, en gebruik ik ook meer dan de anderen. Momenteel gebruik ik graag the honeycomb secret om te douchen, en de pretty rose hearts om mijn lichaam in te smeren.

The honeycomb secret

Zoals je hierboven al kon lezen heb ik aardig wat geuren van treaclemoon, maar deze geur is weer totaal anders dan alle andere geuren. Ik kan jullie hem allemaal aanbevelen. De geur is niet te zoet, maar wel zoet genoeg voor honing. Het deed me een beetje denken aan caramel. Persoonlijk ben ik van ‘hoe zoeter hoe beter’. Dus ik had totaal geen moeite met deze geur. Mocht je twijfelen zou ik zeker even ruiken in de winkel! Deze showergel schuimt lekker, en geeft een geweldige geur af. Mijn huid is na het douchen extra zacht, en voelt ook schoon aan.
the honeycomb secret
Vroeger (lees een jaar geleden), vond ik dat de bath and shower gel van Treaclemoon maar heel weinig geur achter liet, maar dit blijkt veranderd te zijn. Mijn huid ruikt naar het douchen zeker nog naar het product, en kreeg zelfs complimentjes over de lekkere geur van deze shower gel.

De verpakking van de showergel bevat zo’n 500 ml, waar ik zelf onwijs lang mee kan doen omdat, ik vaak wissel van douche gels. Deze en andere geuren van Treaclemoon zijn onder andere te koop bij Albert heijn of DM drogist in Duitsland voor 4,95 en 3,95 per stuk. Bij de DM drogist in Duitsland is het een euro goedkoper 🙂

Vraag: Welke geur van Treaclemoon spreekt jou aan, en wat vind je van deze honing/caramel geur?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.