Treaclemoon – That vanilla moment

That vanilla moment
Ik ben groot fan van Treaclemoon, vooral van de geuren die ze de producten geven. Heerlijk vind ik ze! Vandaag laat ik je kennis maken met een nieuwe flacon in mijn Treaclemoon familie. Namelijk ‘That vanilla moment’. Benieuwd wat ik van deze geur vind?

Al vaker schreef ik artikelen over Treaclemoon. Ik ben er echt fan van, zoals je wel kan zien op de foto hierboven. Maar vanaf nu heb ik er een nieuw maatje bij. That vanilla moment is een zoete cake achtige geur. Het heeft een gele kleur, en ik kocht zoals je kan zien een body lotion ervan. Dat blijven toch echt mijn favorieten van Treaclemoon. Ik neem als ik bij de DM in Duitsland kom standaard wel 1 of 2 geuren body lotion mee. Dit keer hadden ze alleen deze geur die ik nog niet had, en daarom besloot ik om alleen deze geur mee te nemen.

That vanilla moment
Als ik aan Treaclemoon denk, dan zie ik allereerst de leuke vrolijke verpakkingen voor mij. Daarna schiet meteen de geur naar boven. Ik ben echt dol op de geuren, en ben op dit moment nog geen geur tegen gekomen die ik niet lekker vond.

That vanilla moment

Het is geen hele zoete geur, maar het ruikt toch wel sterk naar vanille. Maar niet in een negatieve manier, het heeft vind ik namelijk iets weg van cake. En laat ik daar nou dol op zijn. Met deze fles waar 350 ml body lotion in zit, kan ik makkelijk 2 jaar doen. Ik vind de crรจme het fijnsteย  te gebruiken net na het douchen. Zo krijgt mijn huid een iets vetter laagje, dat wel heel snel wegtrekt, maar daarna niet meer droog aanvoelt.

Ken jij Treaclemoon, en welke geur lijkt jou het lekkerst?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Treaclemoon – That vanilla moment

  1. Ik heb momenteel de vanille en aarbeien in de kast staan. De aardbeien gebruik ik nu onder de douche. Hij is wel heel zoet. Dus ik moest in eerste instantie even wennen. Het is net alsof je een aardbeienmilkshake op je huid smeert. Maar ik begon er snel aan te wennen en nu vind ik hem wel lekker zomers

    1. Ooh heerlijk ik heb daar alleen de lotion van. Misschien toch eens de showergel daarvan uitproberen ๐Ÿ™‚

  2. Ik vind ze echt geweldig! Alleen helaas ik kan er niet tegen met me huid dus ik heb ze weggedaan ๐Ÿ™ Maar deze vanille is echt lekker! ๐Ÿ™‚ ruikt in ieder geval lekker!

  3. Klinkt erg lekker! Ik heb van TM alleen nog maar de cinnamon lijn geprobeerd en die gebruik ik eigenlijk niet zo vaak! ๐Ÿ™‚

    1. De cinnamon heb ik ook en gebruik ik eigenlijk alleen maar rond december. Sinterklaas en kerst enzo. Voor nu vind ik hem niet echt lekker. ๐Ÿ™‚

Comments are closed.