Treaclemoon Sweet Blueberry Memories

treaclemoon sweet blueberry memories

Houd je van een frisse en ook zoete geur? Dan is ze Treaclemoon Sweet blueberry memories echt iets voor jou. Deze geur kwam ik een tijd geleden bij de DM Drogist in Duitsland tegen, en kon hem echt niet laten liggen. Graag vertel ik je mee over deze douche crème, en waarom hij zeker een plekje verdient in je badkamer! Lees je mee?

Allereerst moet ik even kwijt dat de verpakking weer onwijs schattig is. Kijk die vogeltjes eens! De crème is voor mijn gevoel eigenlijk gewoon een gel. Het heeft een hele mooie blauw paarse kleur, en schuimt lekker als je hem over je lichaam heen verdeelt. Ik kan echt erorm blij worden van deze mini van Treaclemoon. De geur is heerlijk, en de kleur is ook gewoon ontzettend schattig. De geur doet me denken aan een blauwe bessen muffin. Maar ook een de bosbessen die ik wel eens plukte vroeger als klein meisje.

Treaclemoon Sweet Blueberry memories

De douche creme is zeer zuinig in gebruik, want een klein beetje van dit product schuimt al voldoende voor je hele lichaam. Daarnaast heeft het ook nog een verzorgende werking op de huid. En wat ook heel erg fijn is, is dat de producten van Treaclemoon niet op dieren getest worden! Dikke pluspunt dus. De geur blijft nog wel aanwezig na het wassen, maar is niet meer zo sterk als je het ruikt in de verpakking. Zelf vind ik dat helemaal niet erg, want ik zou de hele tijd zin krijgen om te snoepen met deze geur rondom mij.
Deze douche creme is verkrijgbaar bij de DM drogist in een mini en een groot verpakking. De mini kost 0,95cent en de grote kost €3,99.

Vraag: Kende jij deze geur al? En heb je hem al eens in Nederland tegen gekomen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.