Treaclemoon – Sweet Blackberry memories

sweet blackberry memories

Er is weer een limited edition van Treaclemoon, en gelukkig was ik er dit keer op tijd bij. Ik heb namelijk de Sweet BlackBerry memories weten te bemachtigen bij de Albert Heijn, en vertel je graag meer over deze tijdelijke geur. Een prachtige paarse verpakking, die je aandacht wel moet trekken!

Sweet BlackBerry memories

Deze mooie paarse kleur past goed in de gehele Treaclemoon verzameling. Inmiddels heb ik 12 verschillende geuren, en deze kon dan ook zeker niet ontbreken! De kleur doet me denken aan cassis, en ook de geur heeft daar wel iets van weg. Het is niet heel erg zoet, en heeft ook iets aparts.
sweet blackberry memories
Wat er op de verpakking staat klopt enorm. Vroeger toen ik klein was gingen we regelmatig naar het bos, en plukte we bosbessen. Mijn handen waren natuurlijk helemaal paars van de besjes die sap afgeven. Als ik denk aan bosbessen dan denk ik echt terug aan die tijd.

De shower gel heeft een stevige structuur, en smeert daarom iets moeilijker uit. Maar als je een aantal keren over je huid wrijft dan krijg je gelijk een heleboel schuim en ruikt de hele badkamer naar deze bosbessen geur. Ook het water krijgt een paarse kleur als je het eraf spoelt.
sweet blackberry memories

Deze geur vind ik echt bij de zomer passen, zeker omdat het niet al te zoet is, en het toch een hele zomerse geur is. De naam ‘Sweet BlackBerry memories’ vind ik hier ook echt bij passen. De naam is alleen wel een keer eerder gebruikt namelijk bij blueberry. Dat is op zich wel jammer, maar voor de rest heb ik eigenlijk geen opmerkingen.

De verpakking ziet er heel erg leuk uit, en het is nu ook duidelijk te ziet dat het om een limited edition gaat. De bosbessen die op de verpakking staan afgebeeld geven precies de geur weer van deze showergel. Deze limited edition is te koop bij Albert Heijn en zal niet heel erg lang in de winkels liggen. Net zoals de andere producten van Treaclemoon kost deze showergel €4,95.

Vraag: Wat vind jij van deze limited edition geur? En zou jij hem kopen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Treaclemoon – Sweet Blackberry memories

  1. De douchegels ban Treacle moon zijn groot favoriet hier! Wel fijn dat je nu duidelijk kunt zien dat het om een limited edition gaat. Wat niet helemaal is goed gegaan is het fruit dat afgebeeld staat op de verpakking. Ze hebben namelijk een blauwe bes op de verpakking geplaatst. Een blackberry is namelijk een braam. ;P -x-

    1. Ja dat klopt inderdaad! Ik moet ook zeggen dat de geur meer weg heeft van bosbessen dan van bramen. Het ruikt een beetje zoals cassis (drinken). En het is inderdaad fijn dat je nu goed kunt zien dat het om een limited edition gaat.

Comments are closed.