Treaclemoon Sweet Apple Pie Hugs

Treaclemoon sweet apple pie hugs

Eén van mijn favoriete Treaclemoon geuren is toch wel de Treaclemoon Sweet apple pie hugs. Toen ik er achter kwam dat ik hier nog geen review over had geschreven, schaamde ik me een beetje. Ik heb deze geur al een hele tijd, en gebruik hem met veel liefde. Hoe kan het dat ik deze nog niet eerder op mijn blog had gedeeld?! Nu is het eindelijk zo ver, je leest alles over deze geur in dit artikel! Lees je mee?

Dit product heb je wellicht wel eerder gezien op mijn blog, maar niet in een review. Ik deelde regelmatig een update over welke geuren ik in bezit had. Maar van veel van de geuren schreef ik geen review. Zonde! Maar nu gaan ze verdeeld over een aantal weken, allemaal voorbij komen. Ik beloof het, hihi.

Treaclemoon Sweet Apple Pie Hugs

Als ik tussen alle geuren 1 of 2 geuren moest kiezen die perfect zijn voor de herfst en winter, zat deze er bij! Samen met nog een andere geur die al op mijn blog online staat, is dit mijn favoriete geur op dit moment. De naam verklapt al wat de geur is van dit product. Ik ben dol op appeltaart, en deze geur is heerlijk kruidig. De bodylotion die ik heb van deze geur is erg fijn. Hij smeert lekker uit, en trekt snel in de huid. Je doet onwijs lang met de 350ml verpakkingen. Althans ik heb hem nu bijna een jaar, en er is nog maar een klein beetje uit. Het is een hele fijne subtiele geur die je meteen doet denken aan appeltaart.

Vraag: Wat vind jij van de geur van appeltaart in een bodylotion?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Treaclemoon Sweet Apple Pie Hugs

Comments are closed.