Treaclemoon sugared grapefruit sunrise

Treaclemoon sugared grapefruit sunrise

Toen ik bij de DM de nieuwe geuren van Treaclemoon zag wist ik dat ik ze allemaal mee moest nemen. Voordat er in Nederland nieuwe geuren zijn heb ik ze al bijna op, haha. De eerste geur die ik hier op mijn blog deel is de Treaclemoon sugared grapefruit sunrise, een echte zomergeur!

De prachtige donker roze fles is niet alleen mooi voor het oog maar is ook een hele mooie toevoeging aan alle huidige treaclemoon geuren! De frisse niet al te zoete grapefruit geur is heerlijk voor in de zomer. Deze geur gaat dus sowieso mee op vakantie! Of ze ook als handige reisverpakkingen bij de DM liggen durf ik niet te zeggen want deze douchecreme was de enige die er op dat moment lagen (eind april).

Treaclemoon

Treaclemoon sugared grapefruit sunrise
Dat ik fan ben van Treaclemoon bewijst wel alle flessen douchecremes en bodylotions die ik al heb. Als ik mij niet vergis zijn dat er 13 al totaal en daar komen alle nieuw gekochten nog bij. Treaclemoon heeft inmiddels al zoveel geuren uitgebracht dat ik wel zonder twijfel kan zeggen dat alle geuren erg uniek zijn. Daarbij heb ik ook nooit huiduitslag of andere gekke dingen gehad tijdens het gebruik van deze producten. Wat ook een bijkomend voordeel is dat de producten vegan zijn en er geen siliconen en parabenen zijn toegevoegd. De producten zijn ook dermatologisch getest.

Treaclemoon sugared grapefruit sunrise

Treaclemoon sugared grapefruit sunrise
De gave donker roze kleur komt goed naar voren en op de voorkant van de verpakking staat een schattig varkentje getekend. Als je de deksel opent komt er een frisse licht zoete geur naar boven. Doet mij een beetje denken aan de geur van een fles sinas (drinken). Een hele prettig geur als je niet van een zoete geur houdt, maar zelfs als je enkel van zoete geuren houd zoals ik is deze geur erg fijn en lekker.
Zoals alle douchecreme geuren van Treaclemoon schuimt ook deze weer heerlijk onder de douche. Niet te veel schuim maar precies genoeg voor onder de douche. Eenmaal op de huid aangebracht vult de hele badkamer zich met deze lekkere geur. Ook blijft de geur na het douchen nog aanwezig maar zeker niet hinderlijk.

Zeker de moeite waard om eens te pakken in de winkel en zelf te ervaren hoe dit ruikt. Blijft jammer dat ik via mijn blog jullie lezers niet de producten kan laten ruiken anders had ik dat zeker gedaan!

Heb jij deze geur al gezien? En ga je wel eens naar de DM?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.