Treaclemoon | Strawberry rhubarb dance

treaclemoon strawberry rhubarb dance

Het is me gelukt om weer 3 nieuwe Treaclemoon producten te bemachtigen. Voor als nog zijn deze niet in Nederland te koop, wel in Duitsland. Treaclemoon heeft weer nieuwe geuren uitgebracht, een douche product en twee bad producten. De Treaclemoon Strawberry rhubarb dance is een heerlijke douchegel met een zoete aardbeien geur die echt perfect is voor de zomer!

Een aantal keren per jaar komen er (vooral in Duitsland) nieuwe geuren van Treaclemoon uit. Hier in Nederland merken we daar maar weinig van, maar als je net over de grens een DM drogist of Rossmann opzoekt, dan vind je ze in elke winkel! Zo zag ik dat er 3 nieuwe geuren in de DM drogist in Nordhorn lagen. Eén daarvan is de Strawberry rhubarb dance douchegel.

Strawberry rhubarb dance van Treaclemoon

De geur doet me echt denken aan een schaaltje aardbeien. De combinatie rabarber met aardbeien vind ik echt zalig (ondanks dat ik zelf geen rabarber lust). Het is zoet, maar niet extreem, gewoon een heerlijke geur met een prachtige rood roze kleur! Het schuimt weer heel subtiel zoals alle treaclemoon douche producten. Zelf vind ik dat echt heerlijk, je ruikt hem niet heel erg lang meer op de huid na het douchen. Wat eigenlijk met alle Treaclemoon producten is. De prachtige licht blauwe verpakking vind ik ook helemaal passen bij de zomer.

Ingrediënten van de Strawberry rhubarb dance van Treaclemoon:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, limonene, benzotriazolyl dodecyl p-Cresol, CI14700.
treaclemoon strawberry rhubarb dance

Hoe heb ik dit product ervaren?

Wie mij al langer volgt weet dat ik eigenlijk amper meer nieuwe dingen koop. Ten eerste omdat ik echt teveel producten heb liggen die ik eerst moet opmaken. Ten tweede omdat ik mijn geld liever ergens anders aan uit geef. Maar als het om Treaclemoon producten gaat, kan ik het echt niet laten om de nieuwe geur te kopen. Dat is dan tevens ook het enige wat ik koop gezien mijn enorme voorraad aan producten die ik heb liggen. De nieuwe geuren van Treaclemoon wil ik gewoon hebben, mits ze lekker ruiken natuurlijk. Natuurlijk moest deze nieuwe geur wel mee naar huis want ik ben gewoon groot fan van dit merk!

Het schuimt niet heel erg, maar dat vind ik dus zelf niet zo erg. Treaclemoon staat er om bekend doordat de producten vegan zijn, gemaakt van gerecycled plastic, CO2 neutrale verpakkingen heeft en heel erg betaalbaar is. Daarnaast bevat dit product ook geen micro plastic!

Deze verpakking bevat 375ml en kost op dit moment €2,95 bij de DM drogist is Duitsland. Voor alsnog is deze geur helaas niet in Nederland te koop.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.