Treaclemoon spiced plum custard

Treaclemoon spiced plum custard

Mijn absolute favoriete merk, Treaclemoon! Bij de DM Drogist in Essen zag ik een nieuwe geur liggen. Namelijk de Treaclemoon spiced plum custard. Een kruidige geur met pruimen. Echt een heerlijke geur voor de winter. Laat mij er wat meer over vertellen..

Deze geur is weer totaal anders dan alle andere geuren die ik van Treaclemoon heb gekocht. De prachtige paarse kleur van de verpakking valt gelijk op tussen alle andere kleuren.

Treaclemoon spiced plum custard

Treaclemoon spiced plum custard

Ik heb al onwijs veel geuren van Treaclemoon, en het is daardoor steeds lastiger om mij echt te overtuigen van een nieuwe geur. Maar deze kruidige pruimen geur is echt heel erg lekker, en doet mij gelijk denken aan de winterdagen.

Voor de verandering nam ik eens een douche vrede in plaats van een bodylotion. Met de bodylotion doe ik zo ontzettend lang dat ik beter maar eens een douche crème kan meenemen.

Treaclemoon spiced plum custard

De crème is paars van kleur en ruikt echt heerlijk. Niet te zoet, en niet te kruidig. Ik vind de geur echt goed in balans. Of deze ook in Nederland te koop is, dat weet ik niet. Maar in Duitsland zijn ze volop in de schappen te vinden. Deze grote verpakking (van 500ml) kost maar 3,95euro en is een stuk goedkoper dan de verpakkingen hier in Nederland.

Ken jij deze geur al? En zou jij hem kopen als je hem tegen komt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Treaclemoon spiced plum custard

    1. Jaa echt een hele fijne geur. Als ik hem de volgende keer weer tegen kom sla ik even een voorraadje in. Echt een hele fijne geur!

Comments are closed.