Treaclemoon – Soft Watermint rain

soft watermint rain

Bij de DM Drogist in Duitsland hebben ze nieuwe geuren Treaclemoon in het assortiment. Ik nam ze uiteraard als grote Treaclemoon fan mee, en testte ze natuurlijk uit. Wat vind ik van deze nieuwe geur, en zou ik hem aan iedereen aanraden? De Treaclemoon Soft watermint rain kocht ik in een douchegel vorm.

De verpakking doet mij een beetje denken aan de herfst, maar deze geur is prima te doen in de lente. Het heeft iets weg van lichte pepermunt, of muntthee. Beide vind ik zo nu en dan best lekker, en deze geur is dan ook erg fris. Wat ik erg prettig vind is de frisse geur die de hele badkamer daarna heeft. Alsof het net geregend heeft, en alles lekker schoon is.

Soft watermint rain

Ik kocht een grote flacon omdat, hij in de verpakking al heel lekker fris rook. Eenmaal thuis toen ik hem ging uitproberen werd ik niet teleurgesteld. De frisse geur is erg aangenaam, en wat mij meteen opviel is dat deze heel erg lekker schuimt. De mintgroene kleur is natuurlijk ook erg aangenaam voor het oog. Lekker vrolijk.
soft watermint rain

Ziet de verpakking er ook niet ontzettend schattig uit? Het doet mij enkel alleen denken aan de herfst vanwege alle paddenstoelen en egels die erop afgebeeld zijn. Maar daar vind ik hem voor nu niet minder prettig van hoor! Prima te doen in de lente. Of tijdens hele regenachtige dagen in de zomer, lijkt mij deze geur ook erg prettig.

Ik raad deze geur dus zeker aan als je houd van frisheid, pepermunt, of muntthee. Deze flacon kocht ik bij de DM Drogist in Duitsland voor €3,95.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Comments are closed.