Treaclemoon | Punch of wishes

treaclemoon punch of wishes

Elk seizoen komt Treaclemoon met nieuwe geuren, ook dit keer weer. Er werden 2 doucheproducten uitgebracht en 2 badproducten. De doucheproducten heb je al kunnen zien op de blog, dit keer tijd voor de badproducten. Daarvan is Punch of wishes er één van!

Een aantal keren per jaar komen er (vooral in Duitsland) nieuwe geuren van Treaclemoon uit. Hier in Nederland merken we daar maar weinig van, maar als je net over de grens een DM drogist of Rossmann opzoekt, dan vind je ze in elke winkel! Zo zag ik een aantal weken geleden dat er 2 nieuwe geuren in de DM drogist in Nordhorn lagen. Eén daarvan is de Punch of wishes badschuim.

Punch of wishes van Treaclemoon

Deze heerlijke winterse geur van bosbessen en een vleugje sinaasappel doet mij denken aan de kerst. Deze ontspannende badschuim past perfect bij deze tijd van het jaar waar we graag warme geuren willen. De punch of wishes is echt een geur met veel kruiden en geeft je een gevoel van warmte en veiligheid. Daarnaast is er ook jojoba en distelolie in verwerkt wat goed is voor de huid.
treaclemoon punch of wishes

Ingrediënten van de Treaclemoon punch of wishes:
Maris Sal, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Coco-Sulfate, Hydrated Silica, Parfum (Fragrance), Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, CI 16255, CI 42051

Hoe ik dit product heb ervaren?


Laat ik maar gelijk zeggen dat dit echt één van mijn favoriete winterse geuren is van Treaclemoon. De fijne geur en het schuim dat vrij komt bij het gebruik, vind ik zelf erg prettig. Wat ik daarnaast ook erg fijn vind is dat er jojoba en distelolie in het product is verwerkt. Daardoor wordt mijn huid heerlijk zacht en voelt ook echt gevoed aan na een heerlijk bad. De verpakking van 80 gram is voldoende voor een vol bad, voor een watertemperatuur van 36 tot 38 graden voor een gedurende 10 tot 20 minuten. Het is inderdaad waar dat na zo’n 15 minuten het schuim minder begint te worden.
Daarnaast zijn zoals je van Treaclemoon gewend bent, de product vegan, gemaakt van gerecycled plastic, heeft het een CO2 neutrale verpakking en is het heel erg betaalbaar.

Deze verpakking van 80 gram kost op dit moment €1,25 bij de DM drogist in Duitsland. Al heb ik ook andere prijzen online gezien, namelijk €1,95 per stuk. Echter heb ik bij de DM drogist in Nordhorn €1,25 betaald voor een verpakking. Voor als nog is dit niet te koop in Nederland.

Kende jij dit nieuwe product van Treaclemoon al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.