Treaclemoon – Pretty Rose Hearts

Treaclemoon - Pretty Rose Hearts
Dat ik fan ben van Treaclemoon weet bijna iedereen al tegenwoordig. Als er een nieuw geurtje is, dan kan ik niet wachten om weer te gaan shoppen bij de DM drogist in Duitsland. Dit keer nam ik een heerlijke rozen geur mee. Treaclemoon – Pretty Rose Hearts is inmiddels al een tijdje op de markt, en is erg subtiel van geur.

Voor de mensen die niet van een hele sterke aanwezige geur houden, is deze geur echt heel erg fijn. Het ruikt naar rozen blaadjes, en is niet te zoet.

Treaclemoon – Pretty Rose Hearts

Deze mooie flacon met zichtbare roze inhoud, vind ik er weer prachtig uit zien. Dat vind ik zeker kenmerkend van Treaclemoon, er wordt flink wat werk besteed aan hoe de verpakking eruit ziet.
Treaclemoon - Pretty Rose Hearts

Deze nieuwe geur heb ik bij de DM drogist gekocht een aantal weken geleden, maar heb hem nog niet in Nederland ontdekt. Van deze geur hadden ze ook nog een body spray. Al eerder liet ik vallen dat ik erg fan ben van de body lotions van Treaclemoon, en deze ga ik dan ook vaak gebruiken in de zomer. Ik vind de geur erg fijn, en de crème trekt snel in de huid en laat geen plakkerige laag achter.

Deze en andere geuren van Treaclemoon zijn te koop bij DM drogist in Duitsland voor €3,95. Albert Heijn en Etos hebben ook een assortiment van Treaclemoon maar niet zo uitgebreid als in Duitsland, en daarbij kost Treaclemoon in Nederland €4,95 per stuk.

Vraag: Heb jij al producten van Treaclemoon in huis?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.