Treaclemoon | Peony & wild apple handwash

treaclemoon peony & wild apple handzeep

Het is me gelukt om weer nieuwe Treaclemoon producten te bemachtigen. En dit keer zelfs eentje die ik nog niet in Duitsland heb gezien. Want deze handwash heb ik namelijk bij Trekpleister in Nederland gekocht! De Treaclemoon peony & wild apple is een heerlijke handzeep die echt heerlijk ruikt! Zo word handen wassen een feestje!
Dit keer dus een Treaclemoon product die ik juist niet in Duitsland ben tegen gekomen, maar gewoon in Nederland verkrijgbaar is. Sterker nog, ik ben in Duitsland naar meerdere winkels geweest om te kijken of ze deze ook verkopen en ik kon ze gewoon niet vinden. Dus ik denk dat deze vooralsnog alleen in Nederland verkrijgbaar is. De handzeep is overigens te verkrijgen in 3 geuren, al heb ik er maar 1tje kunnen bemachtigen.

Peony & Wild apple van Treaclemoon

Deze geur is heel bloemig en fris, misschien wel iets zoets tegelijk. Het is echt een beetje een spa geur, super lekker. De handzeep is heel zacht op de handen en schuimt niet extreem maar wel precies genoeg. Het is een grote flacon van 500ml en daardoor kun je er redelijk lang mee vooruit. Want je hebt ook maar echt één pompje nodig voor het wassen van je handen. De geur blijft na het wassen niet extreem lang zitten, maar dat vind ik persoonlijk niet zo heel erg.

treaclemoon peony & wild apple handzeep

Ingrediënten van de Peony & Wild apple van Treaclemoon:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Hexylene Glycol, Sodium Lactate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Pyrus Malus Fruit Extract, Sodium Hydroxide.

Hoe heb ik dit product ervaren?


Allereerst vind ik de verpakking er echt heel mooi uitzien. Hoe leuk staat dit in de keuken of badkamer! Nu woon ik zelf nog bij mijn ouders maar ik zie mij dit echt al in de keuken of badkamer hebben staan. Te schattig met die bloemen. Daarnaast door het transparante kun je goed zien hoeveel handzeep er nog in de verpakking zit en wanneer het tijd is om een nieuwe te gaan kopen.

Het schuimt precies genoeg, maar met een hardere douchestraal erop krijg je zeker meer schuim. Treaclemoon staat er om bekend doordat de producten vegan zijn, gemaakt van gerecycled plastic, CO2 neutrale verpakkingen heeft en heel erg betaalbaar is. Daarnaast bevat dit product ook geen micro plastic!

Deze verpakking bevat 500gram en kost op dit moment €2,49 bij de Trekpleister in Nederland.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.