Treaclemoon One Ginger morning

Treaclemoon One Ginger morning

Treaclemoon One Ginger morning is een heerlijke frisse douchegel waarvan je meteen wakker wordt in de vroege morgen. Het fijne van de producten van Treaclemoon is nog steeds dat het niet op dieren wordt getest, en het parabeen vrij is. Daarbij hebben ze heerlijke geuren bodylotions, douchegels, en bodymists. Graag vertel ik je meer over de geur; One ginger morning.

Treaclemoon One Ginger morning

Van deze geur kocht ik destijds een mini variant, en de bath en shower gel. Deze frisse limoen geur vind ik vooral als het erg warm is erg lekker. De kleur alleen al is erg gaaf. Het lijkt een soort neon geel te zijn. De gel heeft een iets dikkere substantie dan we gewend zijn, maar is zeker niet storend. De gel smeert fijn uit, schuimt lekker, en laat een aangename geur achter op de huid.
Treaclemoon One Ginger morning
De geur doet me een beetje denken aan citronella kaarsen. Het heeft iets weg van die geur. Zelf vind ik dat echt een hele prettige geur, en dit product heeft er iets van weg. Je ruikt duidelijk de citroen en limoen. In deze mini verpakking zit 60 ml en is dus ook geschikt om mee te nemen in de handbagage op het vliegveld. Zelf vind ik het fijn om in huis van deze mini’s te hebben, het is namelijk echt ideaal op vakantie. Het scheelt gewicht, en heel veel ruimte!
De mini’s van Treaclemoon zijn te koop bij de Albert Heijn en DM Drogist in Duitsland en kosten 0,99cent (bij de DM drogist!)

Vraag: Kende jij deze geur van Treaclemoon al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Treaclemoon One Ginger morning

    1. Inderdaad een fijn geurtje! Ik vind hem voor onder de douche erg lekker. Maar zou er denk ik niet snel een bodylotion van kopen.

Comments are closed.