Treaclemoon nutmeg coffee cake

Treaclemoon is echt mijn favoriete merk voor douchegel en andere badproducten. De afgelopen weken heb ik al een aantal nieuwe geuren laten zien en dit wordt voor nu de laatste geur. Treaclemoon nutmeg coffee cake is echt heerlijk!

Treaclemoon heeft de laatste paar maanden onwijs veel nieuwe geuren. Deze geur heb ik al sinds november in huis dus hoog tijd om deze review te schrijven en aan jullie laten zien. Treaclemoon nutmeg coffee cake is een hele aparte geur die mij doet denken aan caramel koffie van starbucks of macdonalds.

Treaclemoon nutmeg coffee cake

Treaclemoon nutmeg coffee cake
Van deze variant zijn er bij de DM drogist een douchegel van 500ml en een grote fles bodylotion en een vakantieverpakking bodylotion. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar de douchegel variant. Deze is niet te heftig en de badkamer vult zich met een heerlijke subtiele koffiegeur. De licht bruine kleur die mij doet denken aan een latte macchiato smeert lekker uit op de huid en schuimt ook gelijk. Het schuim is niet heel heftig maar precies voldoende vind ik zelf. De koffie geur blijft niet heel lang merkbaar op de huid. Eigenlijk is het net zoals de andere geuren van treaclemoon.
Treaclemoon nutmeg coffee cake
In Nederland kun je inmiddels producten van Treaclemoon kopen bij Albert Heijn, Etos, Kruidvat en Trekpleister. In Duitsland zijn de producten te koop voor gemiddeld een euro goedkoper bij onder andere DM drogist en Rossmann. Zo kocht ik de grote 500ml douchegel voor 3,95 euro en de kleine reisverpakking bodylotion voor 1,95euro.

Welke geur van Treaclemoon is jou favoriet? En heb je deze toevallig al uitgeprobeerd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Treaclemoon nutmeg coffee cake

  1. Deze geur ken ik nog niet, maar als koffiegek móet ik ‘m hebben!

    1. Als koffie liefhebber ga je hem zeker heel erg fijn vinden! Heb hem nog niet in Nederland gezien maar in Duitsland bij DM drogist hebben ze deze weg! En ook goedkoper dan hier in Nederland!

      1. Binnenkort maar eens een tripje inplannen, ik koop alleen altijd veel te veel als ik bij de DM ben!

Comments are closed.