Treaclemoon | Nieuwe body spray producten!

Treaclemoon Brazilian love body spray

Maak kennis met de nieuwe fragrance mists van Treaclemoon Sunny Brazilian Love en Frosted Candy Angel! Vanaf nu je beautygewoonte uitbreiden met deze trendy body spray. Start je dag ermee, fris je op of gewoon tussendoor.

De twee varianten Sunny Brazilian Love en Frosted Candy Angel zijn speciaal ontwikkeld om niet alleen tijdens het douchemoment, maar ook gedurende de dag te genieten van de heerlijke geuren van Treaclemoon. Zeg maar vaarwel tegen de winter en waan jezelf alvast in de zomer!

Body spray/ Fragrance mist van Treaclemoon

Zoals we gewend zijn van Treaclemoon zijn ook deze producten 100% PETA goedgekeurd, vegan, dierproefvrij en gemaakt van prevented ocean plastic. Spray de fragrance mist met een afstand van 15 cm naar wens over het gehele lichaam. Vermijd hierbij wel de ogen en gebruik het product niet op een geïrriteerde huid.

Frosted Candy Angel
Een nieuwe geur in het assortiment: Frosted Candy Angel. De mist is een combinatie van zoete peer, suikerspin en aardbei. Spray de geur op je lichaam en je ruikt naar je favoriete snoepje. Aardbeienextract zorgt ervoor dat de mist 100% natuurlijk is. De mist werkt hydraterend.
Hou je van zoet, maar dan wel echt extreem zoet? Dan is dit jou geur! Zelf houd ik van een zoete geur, maar deze is mij net iets té zoet. In een flesje zit 150ml en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Adviesprijs is 7,99 euro per stuk.

Sunny Brazilian Love
Het is de favoriete geur van velen en je kent ‘m vast wel: Sunny Brazilian Love. Nu ook verkrijgbaar als fragrance mist. De mist bevat romige kokosnoot, rood fruit, zachte witte bloemen en muskus.
De mist is 100% natuurlijk door het guarana-extract en heeft een hydraterende werking. Ben jij ook in
love? Deze geur is echt mijn persoonlijke favoriet, het is een beetje zoet maar ook fris en bloemig. Ook deze fles bevat 150ml en is te verkrijgen bij Trekpleister en Kruidvat voor 7,99euro per stuk.

Tip:
Zet de fragrance mists tijdens warme zomerdagen in de koelkast. Spray ‘m vervolgens op je lichaam
voor een verkoelend effect. Of stop een fles in je tas en zo heb je altijd een lekker luchtje bij de hand!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.