Treaclemoon | Minty summer lime

treaclemoon minty summer lime

Het is me gelukt om weer 2 nieuwe Treaclemoon producten te bemachtigen. Voor als nog zijn deze niet in Nederland te koop, wel in Duitsland. Treaclemoon heeft weer nieuwe geuren uitgebracht, een douche product en een bad product. De Treaclemoon minty summer lime is een heerlijke douchegel met een frisse geur die echt perfect is voor de zomer!

Een aantal keren per jaar komen er (vooral in Duitsland) nieuwe geuren van Treaclemoon uit. Hier in Nederland merken we daar maar weinig van, maar als je net over de grens een DM drogist of Rossmann opzoekt, dan vind je ze in elke winkel! Zo zag ik dat er 2 nieuwe geuren in de DM drogist in Nordhorn lagen. Eén daarvan is de minty summer lime douchegel.

Minty summer lime van Treaclemoon

De geur kun je het beste omschrijven als fris, dit komt door de limoen extract die in deze douchegel zit verwerkt. Het is een doorzichtige douchegel die een heerlijke geur verspreid in de badkamer maar niet heel lang te ruiken is op de huid. Ook doet deze geur mij denken aan de komkommer versie die een tijd geleden ook als limited edition verscheen.
treaclemoon minty summer lime

Ingrediënten van de Minty summer lime van Treaclemoon:
Aqua , Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Limonene, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Hexyl Cinnamal, Citral, Citus Aurantifolia (lime) fruit extract, Sodium hydroxide, CI 47005, CI 42090.

Hoe heb ik dit product ervaren?

Al maanden koop ik eigenlijk helemaal niets, want ik heb enorm veel producten liggen die ik eerst op wil maken. Maar als het om Treaclemoon producten gaat, kan ik het echt niet laten om de nieuwe geur te kopen. Dat is dan tevens ook het enige wat ik koop gezien mijn enorme voorraad aan producten die ik heb liggen. De nieuwe geuren van Treaclemoon wil ik gewoon hebben, mits ze lekker ruiken natuurlijk! Nu kan ik je wel vertellen dat deze Minty summer lime echt een heerlijke geur is.

De geur is lekker fris en echt een tegenhanger van de zoete geuren die Treaclemoon ook in het assortiment heeft. Het schuimt niet heel erg, maar dat vind ik dus zelf niet zo erg. Treaclemoon staat er om bekend doordat de producten vegan zijn, gemaakt van gerecycled plastic, CO2 neutrale verpakkingen heeft en heel erg betaalbaar is. Daarnaast bevat dit product ook geen micro plastic!

Deze verpakking bevat 375ml en kost op dit moment €2,95 bij de DM drogist is Duitsland. Voor als nog is deze geur helaas niet in Nederland te koop.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Treaclemoon | Minty summer lime

Comments are closed.