Treaclemoon marsh mallow heaven balsem

Treaclemoon marsh mallow heaven

Yes! Weer een nieuwe geur van Treaclemoon. En wel een hele lekkere geur, althans dat vind ik als zoetekauw. De geur van geroosterde marsh mallow, buiten bij de vuurkorf, jammie! Zie je het al voor je? In dit artikel vertel ik je graag meer over de Treaclemoon marsh mallow heaven, die ik laatst kost bij de DM drogist in Duitsland.

Oke, laat ik eerst zeggen dat ik erg houd van zoete geuren. Misschien is hij voor jou wel te zoet, maar voor mij kan het niet zoet genoeg. De geur doet me niet alleen denken aan marshmallow, maar ook aan snoep. Of suikerspin, ooh jammie, ja daar heeft het ook wel iets van weg. Nu ik dit type met de tube onder mijn neus, krijg ik zin in marshmallows bij de vuurkorf. Het is de perfecte tijd van het jaar ervoor.

Treaclemoon marsh mallow heaven

Treaclemoon marsh mallow heaven
Ik zag ze al een tijdje voorbij komen op verschillende blogs, maar kreeg hem zelf steeds niet te pakken. Bij de DM drogist in Nordhorn had ik ook de moed al opgegeven, tot ik langs het schap met hand crèmes liep, en daar deze schattige tube tussen zag staan. Mijn hart sloeg even over, want ik wilde deze geur echt heel erg graag. Ik was vooral benieuwd naar de geur, en ooh iedereen die van zoete dingen houd, dit is echt iets voor jou!

Deze handcrème bevat abrikozen olie, en vitamine E, en is speciaal bedoelt voor de handen. Het is een dunne licht roze crème/ balsem, die makkelijk uitsmeert, en snel intrekt in de huid. De geur blijft erg lang hangen, en daar ben ik zelf heel erg blij mee. De droge huid krijgt hiermee een ware verwennerij, en ruiken ook nog eens heel erg lekker.

Deze balsem bevat 75 ml en is daarmee ook geschrikt om mee te nemen in je handbagage op vakantie bijvoorbeeld. De balsem is erg zuinig, en je hebt maar een klein beetje nodig om je handen zacht te maken. Deze tube kocht ik bij de DM drogist voor 1,95 en is daarmee iets duurder als een ‘gewone’ mini van treaclemoon. Maar ach, deze geur moet je gewoon hebben als je net als mij van Treaclemoon houd.

Vraag: Heb jij deze variant als weten te scoren in de winkel?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Treaclemoon marsh mallow heaven balsem

  1. Nee niet gezien. Maar heb het geluk gehad een jaar voorraad tracelmoon te winnen. Dus eerst dat op voordat er nieuwe komen. In mei ga ik naar Duitsland en ga zeker opzoek naar het. Want heb begrepen dat alles daar goedkoper is.

Comments are closed.