Treaclemoon lovely mint story

Lovely mint story

Lovely mint story, ik dacht echt serieus dat dit hetzelfde was als de watermint rain die ik al een hele tijd geleden had gekocht. Maar dat is niet waar, het is een totaal andere geur! Wie van pepermunt of mint houd, en voor een zeer frisse geur wilt gaan is dit echt een hele fijne aanrader. Maar wat is nu precies het verschil met de andere geur die ik al had en waarom zou je deze moeten kopen?

De Treaclemoon lovely mint story heeft zelfs een andere kleur als de watermint rain. Heeft de watermint rain een iets groenere ondertoon is de lovely mint story een meer blauwe kleur. De geur daarin tegen zit veel meer verschil in! Waar de watermint een redelijk zachte geur is, is de lovely mint story een portie sterk! Wauw, de geur van mint of pepermunt (het is maar net wat jij ruikt!) is echt heel sterk en niet te missen. Zelf vind ik het absoluut niet heel erg storend maar dagelijks gebruiken doe ik ook zeker niet.

Lovely mint story!

Lovely mint story
Dit soort geuren vind ik eigenlijk alleen maar heel erg fijn als het erg warm is. Zoals de afgelopen weken in Nederland en heel Europa is geweest. Als je verlangt naar kou of naar frisse dagen is dit de uitgerekende geur die je moet hebben. Je waant je heel even weg in een frisse zomer dag of herfst/lente dag. Deze douche crème of gel is net zoals ik gewend ben van Treaclemoon weer heerlijk aanwezig in de badkamer. Ook op de huid ruikt je het nog een tijdje maar niet extreem lang. Zodra je het product op de huid aanbrengt begint het meteen te schuimen wat ik zelf wel heel erg fijn vind. De kleur is dan ook gelijk weg en hier zie je niet meer van op de huid.
Deze Treaclemoon geur is voor zover ik weet niet in Nederland te koop, maar elke DM drogist in Duitsland heeft ze in het assortiment. Wil je meer nieuwe geuren van Treaclemoon leren kennen neem dan ook zeker eens een kijkje bij één van de vele DM drogist in Duitsland.
Deze en alle andere groot verpakkingen 500 ml douche crème zijn bij de DM drogist 3,95 euro.

Kende jij deze geur van Treaclemoon al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.