Treaclemoon kind avocado angel

Treaclemoon kind avocado angel

Toen ik eind april bij de DM drogist was, kon ik het niet laten om alle nieuwe geuren mee te nemen. Nu bijna alle geuren op mijn blog voorbij zijn gekomen is de beurt aan deze laatste geur namelijk de Treaclemoon kind avocado angel. Een huidcreme met sheabutter en avocado olie.

Bij de naam creme ga ik er vanuit dat de substantie dun is en niet dik. Bij het gebruiken van deze huidcreme kreeg ik meer het idee dat het een body butter was. Wat de naam ook is (maakt mij in principe niet uit!) het gaat om het product zelf en daar ga ik het zo uitgebreid over hebben.

Treaclemoon

Treaclemoon kind avocado angel
Dat ik fan ben van Treaclemoon bewijst wel alle flessen douchecremes en bodylotions die ik al heb. Als ik mij niet vergis zijn dat er 13 totaal en daar komen alle nieuw gekochten nog bij. Treaclemoon heeft inmiddels al zoveel geuren uitgebracht dat ik wel zonder twijfel kan zeggen dat alle geuren erg uniek zijn. Daarbij heb ik ook nooit huiduitslag of andere gekke dingen gehad tijdens het gebruik van deze producten. Wat ook een bijkomend voordeel is dat de producten vegan zijn en er geen siliconen en parabenen zijn toegevoegd. De producten zijn ook dermatologisch getest.

Treaclemoon kind avocado angel

Treaclemoon kind avocado angel
Deze zeer opvallende groene verpakking vind ik er vrolijk uitzien en krijg ik meteen zin om deze te gaan uitproberen. Op de verpakking staat een vrouwelijk poppetje gegetekend met witte vleugeltjes. Zodra je de verpakking opent ruik je de geur van bladeren. Onwijs lente achtig, al doet het mij zeker niet gelijk denken aan avocado, eerder aan kruiden. De geur kan ik dan ook niet goed plaatsen, ik herken de geur wel maar kan er niet opkomen waar het echt naar ruikt. Het past het dichts bij kruiden en bladeren (of de geur van het bos). Heel erg fris in ieder geval! Zodra ik de creme op mijn huid aanbreng doet het mij gelijk denken aan een body butter omdat deze creme zo dik is. Het smeert heel makkelijk in en trek heel snel in. Na het insmeren geeft het geen plakkerig gevoel en ruik je de geur best sterk maar niet hinderlijk. Mijn huid ziet er gevoed uit wat natuurlijk ook komt door de shea butter en avocado olie.

Ik heb nu geen excuus meer om mijn huid niet in te smeren met zulke fijne cremes. Vanaf nu gebruik ik liever een body butter in plaats van een lotion omdat deze niet plakken en erg snel (eigenlijk gelijk) in de huid trekken.

Heb jij een voorkeur voor body lotion of body butter?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Treaclemoon kind avocado angel

Comments are closed.