Treaclemoon Iced Strawberry Dream

Treaclemoon iced strawberry dream

Aardbeien zijn het hele jaar lekker. Althans ik vind de geur ervan prima het hele jaar door. Treaclemoon Iced Strawberry Dream, is een hele fijne frisse, licht zoete geur. Het doet me denken aan aardbeienkwark taart. Graag vertel ik je meer over deze geur, en variant van het Treaclemoon assortiment. Wat vind ik ervan, hoe is de structuur van de crème, en waarom deze wellicht ook iets voor jou is. Lees je mee?

Dit is één van de vele geuren die Treaclemoon bijna standaard in het assortiment heeft. De geur kan prima het hele jaar door, en helpt ook nog eens bij een droge huid. Treaclemoon iced strawberry dream doet me persoonlijk heel erg denken aan een kwarktaart. Ook qua kleur bijvoorbeeld. De dikke vla achtige substantie in een licht roze kleur smeert niet alleen lekker uit, maar laat ook een heerlijke geur achter op de huid.

Treaclemoon Iced Strawberry Dream

Naast dat het lekker smeert, en een lekkere geur achter laat, verzorgd de crème ook nog eens. Daarnaast heeft deze bodymilk ook nog eens een onwijs schattige verpakking. Eigenlijk precies zoals we gewend zijn van Treaclemoon. Want de verpakkingen zijn altijd vrolijk en kleurrijk. De verpakking bevat 350ml bodymilk en is goed voor een hele lange tijd. Met zo’n verpakking doe ik zelf altijd heel erg lang. Zeker ook omdat het zuinig is in gebruik, je hebt maar weinig nodig voor een lekker laagje op je huid.

Treaclemoon is te koop bij onder andere Albert Heijn, en DM Drogist in Duitsland. Het heeft verschillende prijzen, en het scheelt met Duitsland/Nederland vaak een euro. Het is goed om even bij de website van zowel Albert Heijn en DM Drogist te kijken voor de actuele prijzen.

Vraag: Wat vind jij van een bodymilk die naar aardbei ruikt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.