Treaclemoon ice bon bon surprise

Treaclemoon ice bon bon surprise

Eerder deze maand deelde ik al dat ik een aantal nieuwe geuren van Treaclemoon had gekocht bij de DM drogist in Duitsland. Tijd om de volgende te delen op mijn blog want oh my, wat is deze lekker! Treaclemoon ice bon bon surprise is de mysterious one die een tijdje geleden te koop was in een bijzondere verpakking. Nu heeft hij een hele make over gehad en is het een feestje om naar te kijken.

Misschien dat je het hebt meegekregen, misschien ook niet maar Treaclemoon kwam dit jaar met een ‘mysterious one’ naar buiten. De verpakking was zwart en helemaal niet kleurrijk zoals we zijn gewend van het merk Treaclemoon. Niemand wist welke geur dit was maar nu mag iedereen het weten. De treaclemoon ice bon bon surprise is echt een feestje.

Ice bon bon surprise!

De Treaclemoon ice bon bon surprise heeft een baby blauwe duschcreme die er heel lief en schattig uit ziet. De verpakking laat de puzzelstukjes zien die terug linken naar de mysterious one verpakking.
Waar de geur mij aan doet denken kan ik niet helemaal plaatsen. Het is een vrij zoete geur (waar ik echt heel erg van houd!) maar heeft in mijn ogen ook iets weg van smurfenijs. Ken jij dat, de ijscoman die blauwe ijs had speciaal voor kinderen? Hij noemde het smurfenijs en leek een klein beetje op een soort kauwgomballen smaak? Daar heeft deze geur zeker iets van weg en nu ik dit typ denk ik dat het ook zeker lijkt op te ronde kauwgomballen in die lange strips. De echte kinder kauwgomballen zeg maar. Ik vind het in ieder geval een heerlijke geur voor elk seizoen van het jaar.

Net zoals ik gewend ben van het merk Treaclemoon smeert de crème heerlijk uit op de huid waarbij het direct licht begint te schuimen. De geur blijft redelijk lang zitten op de huid (maar zeker niet storend!) en de badkamer vult zich ook met deze heerlijke geur. Echt even een feestje onder de douche. Ik heb verder geen bijzonderheden ontdekte aan deze douche crème, maar hij is vooral heel erg lekker. In Nederland heb ik deze geur nog niet ontdekte dus daarvoor moet je toch echt naar de DM drogist in Duitsland (wat zeker geen straf is hoor!). Ik kocht deze 500 ml verpakking voor 3,95 euro. Hier kun je zeker wel een tijdje mee vooruit.

Kende jij deze mysterious one al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.