Treaclemoon her mango thoughts

Treaclemoon her mango thoughts

Ik als mega fan van het merk Treaclemoon moest natuurlijk de nieuwe geuren inslaan bij de DM drogist in Duitsland. En dat lukte, dus de komende weken zullen er een aantal reviews volgen van de nieuwe geuren. Wie weet zit er wel een hele fijne geur voor jou tussen. Treaclemoon her mango thoughts is één van die nieuwe geuren. Een knal oranje verpakking met vrolijke bloemen, hartjes en libellen maken de verpakking wel echt een feestje om te zien. Maar hoe is de geur?

Er zijn maar weinig geuren van het merk Treaclemoon waar ik niet vrolijk van wordt. De nieuwe geuren daarin tegen zijn echt een must om te hebben (vind ik zelf dan!). Mijn voorkeur gaat de laatste tijd uit naar de duschcreme omdat ik dit gewoon veel fijner vind om te gebruiken. Eerlijk, de flessen met bodylotion staan bijna nog onaangeraakt op mij te wachten omdat ik het gewoon niet gebruik. De geuren zijn heerlijk maar ik vergeet het gewoon om mij in te smeren met bodylotion. Oeps!
Treaclemoon her mango thoughts

Her mango thoughts?

De mooie oranje crème die in de verpakking zit ruikt echt onwijs lekker. Niet perse naar mango maar meer naar dubbel fris of wicky drinken. In ieder geval niet heel erg zoet maar een perfecte mix van zoet, fruitig en fris. Ik zeg, de ideale geur voor de zomer! Daarbij ook een echte eye catcher voor in de badkamer! Want zeg zelf, die fles valt op! Net zoals ik gewend ben van het merk Treaclemoon smeert de crème heerlijk uit op de huid waarbij het direct licht begint te schuimen. De geur blijft redelijk lang zitten op de huid (maar zeker niet storend!) en de badkamer vult zich ook met deze heerlijke geur. Echt even een feestje onder de douche.

Ik heb verder geen bijzonderheden ontdekte aan deze douche crème, maar hij is vooral heel erg lekker. In Nederland heb ik deze geur nog niet ontdekte dus daarvoor moet je toch echt naar de DM drogist in Duitsland (wat zeker geen straf is hoor!). Ik kocht deze 500 ml verpakking voor 3,95 euro. Hier kun je zeker wel een tijdje mee vooruit.

Kende jij deze geur van Treaclemoon al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Treaclemoon her mango thoughts

  1. Deze klinkt goed ! Ik heb nog 6 andere flessen van dit merk staan, al moet ik eerlijk bekennen dat ik ze nogal onhandig vind en daardoor weinig gebruik. De watermint en cherry zijn trouwens favoriet

Comments are closed.