Treaclemoon happy melon sorbet

Treaclemoon happy melon sorbet

Yes! Eindelijk heb ik een meloen geur van Treaclemoon! Het is je vast niet ontgaat (als je vaste lezer bent van LiefsCarolien) dat ik fan ben van het merk Treaclemoon. Met deze Treaclemoon happy melon sorbet ben ik helemaal klaar voor de zomer.

Bij de DM drogist hadden ze (eind april) een heleboel nieuwe geuren van het merk Treaclemoon. Ik nam ze natuurlijk als grote fan van dit merk allemaal mee. Een daarvan is de happy melon sorbet. De vorige geur van sorbet vond ik echt walgelijk (lychee), maar deze melon/meloen is echt helemaal het tegenover gestelde. Voor iedereen die honing meloen kent en ooit een heeft geroken, dat is precies de geur van deze nieuwe treaclemoon.

Treaclemoon

Treaclemoon happy melon sorbet
Dat ik fan ben van Treaclemoon bewijst wel alle flessen douche crèmes en bodylotion die ik al heb. Als ik mij niet vergis zijn dat er 18 al totaal en daar komen alle nieuw gekochte nog bij. Treaclemoon heeft inmiddels al zoveel geuren uitgebracht dat ik wel zonder twijfel kan zeggen dat alle geuren erg uniek zijn. Daarbij heb ik ook nooit huiduitslag of andere gekke dingen gehad tijdens het gebruik van deze producten. Wat ook een bijkomend voordeel is dat de producten vegan zijn en er geen siliconen en parabenen zijn toegevoegd. De producten zijn ook dermatologisch getest.

Happy melon sorbet

Treaclemoon happy melon sorbet
Geel is absoluut niet mijn favoriete kleur maar het staat bij deze fles wel erg mooi. De vrolijke tekening met eendjes maakt deze fles helemaal vrolijk. De geur die naar boven komt als je deze douche crème opent is echt heel erg lekker (en dat is eigenlijk nog te zacht uitgedrukt). De geur is precies zoals een honing meloen, lekker zoet wat ik persoonlijk echt heerlijk vind. Deze geur vind ik zelf heel erg lekker om mee op vakantie te nemen. Net zoals alle andere douche crèmes van Treaclemoon schuimt deze ook prima tijdens het aanbrengen. De badkamer vult ze gelijk met de zoete honing meloen geur. Na het douchen ruik je de geur niet heel lang meer op de huid, wat ik zelf prima vind.
Deze Treaclemoon geur is bij de DM drogist te koop voor 3,95euro waarbij je 500ml douchecreme krijgt.

Wat vind jij van deze geur? En heb jij hem al gespot in de winkel?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Treaclemoon happy melon sorbet

    1. Jaa dat is het zeker! Niet zo onwijs zoet als je zou denken. Maar erg zomers is het zeker. Ook een leuke/lekkere geur om mee te nemen op vakantie!

Comments are closed.